in ,

Гмуркане в активен вулкан

Пот и кръв, брато. И малко се напикаваме, когато гледаме това видео, заснето от Гиоф Маклей, който е търсач на силни усещания и се занимава с фотография и правене на спиращи дъха филми.

Чичо ти Маклей се спуска в сърцето на активния вулкан Марум в Република Вануату, която се намира майната си – в Южния Пасифик.

Кой все пак е човекът зад това велико видео?

Той е истински Чък Норис, но се казва Гиоф Маклей. Навира се винаги в най-големите природни бедствия, за да ги заснеме и покаже по телевизията. Пичът работи на свободна практика и няма шеф, който да му казва да смени водата в диспенсъра, понеже дамите от фирмата трябва да си пият хапчетата. Роден е в Крайстчърч, Нова Зеландия, което означава, че като малък са го тъпкали с кивита и банани и може би затова е мръднал чак така.

Да, правили сме го на пейнт. И да – ако беше червено, немаше да се вижда добре.

Отразявал е за медиите наводнения, земетресения, катастрофи, бури, урагани, разни други спешни ситуации, при които репортерите от битиви само присвиват устни и си викат “А дано не!”. Има си и собствено предаване – “Dangerman” по Дискавъри. Сто процента сме сигурни, че и Канал 3 може да му предложи нещо изкушаващо.

Кефи ли те?

Автомобилът самолет

Умопомрачителни забивки (ВИДЕО)