in ,

Билетите за Лудогорец в ШЛ са скъпи – купи трабант с тях или иди на ковра

Когато разбрахме какви са цените на билетите за мачовете на Лудогорец в Шампионска лига, брато, бяхме дълбоко възмУтени и огОрчени. Как може за трите мача на “Васил Левски” да ти искат 256,50 лв., за да гледаш двубоите от сектор “А”? Безобразие. Толкова пари сме дали сумарно за последните три сезона в “А” група, че даже имаше срещи, в които влизахме без пари, защото внасяхме бомби. Сигурни сме, че и ти си шокиран от цените, но ние ще те успокоим бързо, защото ще ти предложим далеч по-яки неща, които да си купиш за същата сума, като няма да мръзнеш, да те бие дъжда, а феновете на ЦСКА от сектор “Г” да ти викат, че си турчин през цялото време.

Чети и си записвай.

Вместо да плащаш за билети да гледаш Лудогорец в ШЛ, можеш да отидеш на проститутка, която е по-хубава от Кристиано Роналдо и дори пак ще ти останат пари.

116 шишета Каменица 2 литра от магазин “Аванти” и ще ти остане ресто 14 стотинки, вместо да пълниш джобовете на Киро.

128 пакетчета по 250 гр. фъстъци от Lidl и пак ще ти остане ресто. Даже ще ти остане левче за метрото.

Небесно синьо трабантче от Хасково, което ти е почти набор. Ще ти останат и 36,50 лв., с които ще можеш да си купиш и нов двигател.

Ако решиш да не ходиш на мачовете на Лудогорец в ШЛ, можеш да си вземеш екип на Кристиано Роналдо за новия сезон. Ще ти хартисат пари и за бели чорапи, а може би и за слипове от димитровградския пазар. Съгласи се, че не можеш да носиш бяла тениска с оранжеви чорапки или къси гащи на голо?

Да си купиш яке, тениска, 3 чифта къси чорапи, кецове, риза, пуловер и още едно яке от Lidl. Въпреки че ще смениш целия си гардероб, ще ти останат 114,50 лв. Не си ли на далавера, а?

Пълен комплект учебни материали за детето, което ще е първи клас след няколко дни, вместо да гледаш Лудогорец в ШЛ. Замисли се.

Незабравим уикенд с твоята във Велинград. 2 нощувки със закуска и вечеря + спа процедури, лекарски преглед, закрит басейн, сауна, парна баня и джакузи. И пак ще ти останат пари. Това е за предпочитане пред възможността да ти текат цифките в есенно-зимния сезон на стадион “Васил Левски”.

Уникална вечер в клуб “БИАД”. В сряда, когато Лудогорец играе в Шампионска лига, в дискотеката се вихри жестоко ретро поп-фолк парти с DJ Манекена. За тия пари ще почерпиш цялата компания с три бутилки чичо Джак, 12 коли и три шоколада Милка. Честно, брато!

4 броя зимни гуми – зимата чука на вратата, а ти вече 5-ти сезон караш с едни и същи гуми зиме и лете! Ти избираш дали отново да дрифтваш по заледените улици, които Фандъкова се е опитала да разтопи с усмивка, или да гледаш резервите на Реал на “Васил Левски”.

Акции на Brato.bg – все още не сме се решили да се пуснем на фондовата борса, но и това ще стане някой ден, така че пази парите, не ги давай за билети. Гледали сме “Вълка от “Уолстрийт” има-няма 10 пъти и сме твърдо решени да се къпем скоро време в пари.

Джага от OLX, брато. На “Васил Левски” може да играе Роналдо, Бейл, Родригес, Джерард и секви други, но у вас могат да са Кантона, Пеле, Марадона, че даже и Роман Прохазка.

Да си купиш крадена плазма. Ще гледаш мачовете на Лудогорец почти като на живо, брато.

За над 200 лева можеш да си вземеш и фигура на орел за двора. Много ще ти отива на райграса. Орелът можеш да си го кръстиш Фортуна или Ферхунде, все тая, но твоят поне няма да има проблеми с летенето и кацането, за разлика от този на българския шампион.

Жигула вместо билети за мачовете на Лудогорец – сигурни сме, че там някъде се продава Жигула за около 250 лева. С нея ще може да си играете по цял ден на криеница с Динко и да се задушавате. После клиповете ви ще станат хит в нета, а вие ще сте звезди. Едно пиленце ни каза, че сега Динко може да влезе в къщата на “Биг Брадър”.

Поредната ни идея е свързана с дарение. Ако вече си заделил парите за мачовете, прати ги на хората, пострадали при наводнението в Мизия и Бяла Слатина.

Момент! Не тази снимка…

Купи си 5 чувала сливи, захар и си направи ракия. Далеч по-доволен ще останеш, ако имаш аперитивче на масата цяла зима, нежели да гледаш некакви хора, на които им викат “белия балет”.

Кефи ли те?

Как да кихнеш на 10 езика

Дръж се MTV! Алекси Сокачев стана рапър (ВИДЕО)