in , ,

Шок за ромите – създадоха колело, което няма крадене (ВИДЕО)

Шок за ромите - създадоха колело, което няма крадене (ВИДЕО)

Имаш ли колело, брато? Ако нямаш си представи, че имаш и са ти го гепили братчедити. Много гадно чувство, нали? Да, но палачинката се обърна и сега ще е гадно на тези, които крадат колелета, тъй като създадоха велосипед, който няма гепене.

Точно така! Ако си ром, вече ти текат сълзи и ревеш с глас, но нека ти! Господ чу молитвите ни, след като преди известно време ни задигнаха черно-синьото “кросче” с тромба и километраж. Остана ни само спомена за него и помпата, която няма къде да използваме.

Хуан Монсалви, Андрес Рои и Кристобал Кабело са хората, на които трябва да благодарим с поклон до земята. Те са студенти и са създали т.нар. колело Yerka Project. To има привлекателен дизайн, който веднага приковава вниманието на нечовеците, които гепят велосипеди, но съвсем скоро гнусните им опити ще удрят на камък. Пичовете, създали този велосипед, са тествали брилянтния механизъм на заключване с български циганин от Шикер маала. Той се мъчил, потил, псувал на дЕца, докато се чудел как да задигне този шедьовър, но за първи път в историята не успял! Циганинът на секундата обвинил изобретателите в расизъм, защото му взели хляба от ръцете, а дори му и надписали неплатени сметки за ток и вода. Ужас!

Още се чудиш какво му е толкова специално на колелото? Веднага ти казваме. Част от долната рамка се сглобява и прави ключ със седалката, така че да не може да бъде откраднат велосипедът. Още ли не схващаш? Виж видеото. А след това нека изкрещим три пъти “УРА” в чест на Хуан, Андрес и Кристобал! УРА! УРА! УРА! Светът вече не е същият.

Кефи ли те?

Те правят джапанки от гуми, а ти ги носиш, брато (СНИМКИ)

Най – екстремното празнуване на гол в хокея (ВИДЕО)