in

Рецепта срещу махмурлук! Ще те изненадаме

Hangover 2

Напоследък често ни се случва да се събудим с болки в главата и отпадналост, за което да не е виновен летният вирус. Напротив- ние сме си виновни, защото само няколко часа по-рано сме погълнали 7 наливни бири, 3 водки флирт, 4 коктейла “Молотов” и 20 шота. Всичко това се затапва накрая с нова порция бира, защото сърбите му викат на това “бетон”, а на нас ни харесва как звучи.
Ако и ти правиш тази грешка всяка петък вечер, значи имаш проблем с махмурлука. Ние сме тук, за да ти разкрием рецептата, която не включва шкембе и бира.
Въпросният лек се продава в местен бар в град Милоуки, който е някъде из Щатите. Там трябва да се бръкнеш с 50 долара, за да изтрезнееш и нямаш от онези пронизващи болки в главата, които се появяват и след песен на Краси Аврамов.
“Лекарството” всъщност е пържено цяло пиле с блъди мери, което ни спечели. Както казва Джоуи: Пиле- обичам, водка- обииичам, доматен сок- разбира се!
Менюто включва още скариди, туршия и наденички, което не е никакъв проблем за нас. Проблем са парите, но бихме пробвали с пиле на грил, бутилка водка и доматен сок. Няма как да не стане! Наздраве, брато!

Кефи ли те?

Робин Уилямс: Дадена ви е съвсем малка искра на лудостта. И не бива да я губите

Гошо от Почивка има нов хит, посветен на Кобрата