in

Странна история: Футболист игра с фланелката на фен на мач от Швеция

borges

Не е много странно, когато фен поиска фланелката на известен футболист, брато! Правят го преди мач, след мач, че и по време на такъв. По-странно е, когато стане обратното! Точно така, играч и то на европейски отбор да пожелае екипа на привърженик, а после да играе с него в официален двубой.
Точно това се случи на звездата на АИК Селсо Борхес, който до последно се очакваше да бъде продаден във Франция, но това не стана. Провалената сделка принуди треньорът да го включи в групата за срещата с ИФК Гьотеборг- нещото, което изненада домакина на тима.
В крайна сметка се оказа, че №10 не е в сака с екипите и Борхес няма фланелка за важния двубой.Б
Тук се намесва привърженикът Х, който даде трикото си на национала на Коста Рика. Останалото е ясно- АИК бие, фенът е щастлив, а Борхес дори му връща фланелката, но потна и мръсна.
“Щастлив съм, че помогнах на любимия ми отбор. Винаги ще бъда фен на АИК”, заяви пред “Спортбладет” щастливият фен, с чиято помощ отборът от шведската столица се наложи над ИФК Гьотеборг с 2:0 като гост.
Замислихме се дали, ако това се случи в “А” група ще предизвика много смях. Замислихме си и дали, ако фен на Левски даде фланелката си на Божинов тя ще му стане? Не знаем, брато! Истината е някъде там…

Кефи ли те?

Яж броколи, малини и чесън, за да не умреш в адски мъки

Такъв гол не е вкарвал и Меси, брато (ВИДЕО)