in

Изповедта на Вийзе или защо вратар стана фитнес икона

tim

Помните ли Тим Вийзе? Пазеше за Вердер дълги години и дори игра срещу Левски в Шампионската лига. Сега заряза футбола и се отдаде на фитнеса. В момента се конкурира със Скалата и няма да се изненадаме, ако някой ден участва в “Херкулес 2” или “Непобедимите”. Така де, разбра ни, има мускуле. Опитният страж реши да разкрие причината за своята трансформация.

„Трябваше да извадя всички проблеми от Хофенхайм от главата си и се справих с това по този начин. Опитах се да строша всички негативи – не искам да участвам на състезания по бодибилдинг, просто се наслаждавах на себе си, беше ми забавно. Когато отидох в Хофенхайм, можеше да се борим за евротурнирите. После всичко се обърна. Всяка загуба беше моя грешка, анализираха и критикуваха само мен, а не отбора. Винаги ставаше дума за мен“, заяви Визе.

„Независимо от опита и увереността ми, никога не се бях изправял срещу нещо такова. Накрая се стигна и до протест на феновете пред офиса на клуба, протест на феновете срещу мен! Имаше малко участници, но се почувствах доста нежелан и не го пожелавам на никой играч. Беше като филм на ужасите. Напрежението беше ненормално. Не можех да играя свободно“, добави той.

Unbenannt-horz

Кефи ли те?

А пък тя направи стриптийз на “паяка”, за да не й вдигнат колата (ВИДЕО)

Симпсън и Семейният тип под един покрив (ВИДЕО)