in

Кобрата: Не ме интересува какъв е като човек Кличко, не си падам по мъже

Попаднахме на едно интервю на Кубрат Пулев за UFightgr Newscenter. На 6-ти септември българинът ще излезе срещу Владимир Кличко на боксовия ринг, а ние много искаме да го бие като охрана на дискотека – очилат студент по технически науки. Виж какво казва Кобрата преди мача, брато…

-Кубрат, ти си смятан за аутсайдера w този двубой срещу Кличко. Вярваш ли в себе си? Какво би казал на всички тези, които казват, че може би не си на нивото на Кличко?
Не мисля, че съм аутсайдер в този двубой. Много се радвам, когато нкой ме подценява. Това ми дава повече предимство и допълнителна мотивация.

-На пресконференцията в Хамбург ти настояваше много по въпроса с допинг тестовете на Кличко. Защо наблегна толкова много на това?
Наблегнах, защото за мен това е важен въпрос. Смятам, че в спорта правилата трябва да са еднакви за всички, за да бъде честен и истински спорт. Затова аз искам същите допинг тестове да преминава и Владимир Кличко. Не е коректно претендентът да бъде проверяван по всяко време и на всяко място, а световният шампион да бъде проверяван само и единствено след мача. Дори децата знаят, че каквото и да е взел, може да се изчисти за мача.

Аз лично, ако съм световен шампион, бих дал такава проба, за да изчистя името си и да докажа на хората, че съм чист и няма какво да крия. Мисля, че такава би трябвало да е реакцията на един истински световен шампион, а не да се крие и измъква по всякакви възможни начини, което определено доказва, че не му е чиста работата и има притеснения.

Кличко се измъква с оправдания, че договорът му е подписан по друг начин. За да докаже, той можеше да направи допинг проба по собствено желание. Да не говорим, че на една Олимпиада брат му Витали Кличко е хващан със забранени вещества и е лишаван за известно време от състезателни права. Специално по тази тема нещата са много прости. Или се подлага на допинг контрол, както аз, и доказва, че наистина е световен шампион, или не се подлага и доказва, че най-вероятно използва забранени стимуланти, на което се дължи дългогодишното му стоене на върха, а не защото е най-добрият.

-Какви са оръжията ти, които биха ти помогнали в двубой срещу по-едър противник?
На мен по-едрите противници до известна степен са ми удобни и се надявам и той да ми е удобен.

-Какво значи този двубой за Кубрат Пулев?
Този двубой за мен е мач за световна титла, която е моята мечта. Подготвям се като за всеки друг противник.

-Какъв мислиш че е Кличко като човек?
Не ме интересува какъв е като човек. Не си падам по мъже , а и едва ли някога ще ми е близък приятел. За мен той е просто противник. Не мразя никой и нито един мой противник до момента не съм мразил.

-Какво да очакват феновете от Кубрат Пулев? Ще видим ли един Кубрат, който не сме виждали досега?
Да, със сигурност. С Божията помощ се чувствам отлично. Тренировъчният процес върви по план и на 6-ти септември ще бъда в супер форма. Ще бъда една боксова машина.

-Ако трябва да предвидиш как ще завърши двубоят ти с Кличко, как би отговорил?
Боксът е спорт, в който никога не можеш да предвидиш нещо на 100%. Шансовете ни са 50% на 50%. Мачът ще бъде изключително интересен и аз ще победя!

Кефи ли те?

Двойниците на героите от сем. Симпсън от реалния живот

Виж как изглеждат страшните близначки от “Сиянието” в наши дни