in , ,

10-те най-яки хотела, в които ще почиваме, ама друг път!

londolozi

Лято е! Време е за поредната ти отпуска, по време на която да отдъхнеш от шибаната работа. Някой културен сайт би написал просто работа, но всички знаем, че отдавна ти е дотегнало от настоящия ти работодател, а и нали си казваме всичко в очите, брато!?

Решихме да бъдем твоя летен гид. Безплатно, както винаги, нали не сме меркантилни. Надяваме се, че можеш да ни вземеш с теб, но сме наясно, че това трудно ще стане. И все пак ще ти представим 10 хотела. Смятани са за най-добрите в света и можем да те изненадаме леко, но нито един от тях не е “При Цура”.

Тук някъде трябва да признаем, че тази класация не е наша. Топ хотелите са определени от списание Travel+Leisure, пък ние в най-добрия случай ходим на палатка или бунгала.

За да не стават грешки, изписали сме внимателно името на града и на самия хотел на английски език. Така няма да има после дълги забележки в книгата за оплаквания.

Бърза справка показа, че можем веднага да наемем стая в ТаджЛейк Палас, която дори е на промоция: 283 долара. Американски, брато, не от Зимбабве.

Тук говорим за първото ни предложение, което трябва да значи, че е и сравнително евтино.

Най-добрият хотел в света за 2014 e Triple Creek Ranch в американския щат Монтана. Този хотел също е само за възрастни. Разполага с 23 малки хижи с камина и джакузи. В зависимост от времето, гостите могат да отидат на риба, да яздят кон, да карат ски или да се занимават с добитъка в ранчото.

hotels_in_the_world_16

hotels_in_the_world_17

hotels_in_the_world_18

hotels_in_the_world_20

hotels_in_the_world_21

hotels_in_the_world_22

hotels_in_the_world_23

hotels_in_the_world_24

hotels_in_the_world_25

Кефи ли те?

4 удара с крак във въздуха. Абе требва да го видиш (ВИДЕО)

“Гледах по*но с баща ми” и още лафове за мача Бразилия – Германия