in

Не ти го пожелаваме! Тя звънна на бившия си 77 хил. пъти и му прати 43 хил. sms за седмица

psycho-460x307

Любовта няма граници е клише, което не приемаме. Не и след това, което ще ти покажем, брато. Запознай се с Линда Мърфи, която меко казано задушава със своята обич. Тя бе арестувана, след като за седмица звънна 77 639 пъти на бившия си. Ще вметнем, че същата е изпратила още 41 229 смса и още 1937 имейла на Уилйъм Райънс, с който е ходила цели три седмици. Това си е рекорд дори и за нас, но все пак ни се струва малко прекалено. Според психолози, тя страда от обсесивно-компулсивно поведение и лесно се привързва, което е повече от видно.

stalking
За целта тя е търсила 24 часа своята изгора на три номера – на домашния, на служебния и на мобилния.

“Моят клиент е дълбоко облекчен, след като г-жа Мърфи най-накрая е зад решетките”, заяви адвокатът на ищеца Джейм Килрой. – Той не бе в състояние да спи, работи или се радва на живота по никакъв начин, за повече от седмица. Сега всичко, което искаме, е г-жа Мърфи да получи медицинска помощ!”, допълни той.

Малко след това се появи и контра информация, според която цялата тази истерия е измислица на местните жълти вестници. Ние искахме просто да те предупредим да внимаваш с какви се срещаш. Лудите щъкат като бабички по обед в градския транспорт. Даваме ти съвет – прави като чичо Чарли. Давай на “еднодневките” телефона от някое химическо. Примерно, това в Студентски град зад кафе “Кадифе” до бл. 15. Няма за какво да ни благодариш.

Кефи ли те?

“Кралете на Келонг”: Коце Маца вкара Антон Генов в тото-мафията (Част I)

Напсувай ни и спечели мента, мастика или шоколадови бонбони (+18)