in

На гости в имението на “Белязания” (СНИМКИ)

picture-of-al-pacino-in-scarface-large-picture-number-2

Няма как да не знаеш за филма “Белязания” или казано на американо “Scareface”. Ако все пак не си го гледал пускай веднага “Диeма”, сигурни се, че го излъчват и в момента.
Той разказва историята на кубинския бежанец Тони Монтана (Ал Пачино), който се прeвръща в криминален епос и един от най- запомнящите се филми в историята на киното. Тони заедно със своя приятел Мани Ривера (Стивън Бауър) се преселват в Америка и започват стъпка по стъпка да се изкачват в йерархията на подземния свят. След многобройни премеждия дребния мошенник се превръща в един от големите гангстерски босове в Америка.

Scarface_Al-Pacino-suit-cream-bow-tie_Image-credit-Universal-Pictures

Със съвместната работа на режисьора Брайън Де Палма, сценариста Оливър Стоун и неповторимия актоьпрски талант на Ал Пачино, римейка на едноименния филм от 1932 год. се превръща в образец в криминалния жанр.
Ще ти покажем къщата, в която са снимани част от най-запомнящите се сцени. Тя се продава за 35 млн. долара и може спокойно да изгледаш в нея остатъка от Мондиала. Честно казано допускаме, че ако разполагаме с подобно имения ще ни е през оная работа за тъпото Световно, на което съдий се учат как да свирят.

Кефи ли те?

Военното обучение за влизане в Пентагона! Не те съветваме да го правиш!

Благодарим ти, Гришо! Ти ни караш да се усмихваме!