in

За “Беззаконие”, селяните и алкохола

Уестърнът, брато, не е точно филм, в който разни безсмъртни с дълги бради и коси, с кожени гащи и шарени ризи, стрелят с револвери по коне, крави и роднини. Остави това.

Остави и американските реклами на дънки – те също не са уестърн.

Истинският уестърн е за суровия мъж, който няма гел за коса, а ползва блажна боя, за истинския мъж, който се бръсне с мотика, оглеждайки се в опушено стъкло. Ебати каишите, ще кажеш, ама не можеш да пиеш мляко директно от кравата, за разлика от тия момчета!

Уестърн, екшън, драма и криминални схеми ще видиш във филма “Беззаконие”. Гледахме го с повишено внимание, за да видим развитието на Том Харди. Той изигра Бейн в последния филм за Батман. Помниш го и от “Шпионски свалки”, “Роке’н’Рола” и няколко други. Впечатлени сме, той е голем пич.

Филмът показва историята на трима братя, които се занимават с продажба на контрабанден алкохол в едно американско село. Харди го докарва на акцент като селянин, въпреки че е от Англия и е научен да държи чаша следобеден чай с два пръста. Партнират му Шая Лебьоф и Джейсън Кларк. Тримата са братята Бондюрант. Като Братя Галеви, но истински братя. Бондюрант са и доста по-твърди от Галевите, носят на бой, бият полицаи, репчат се на прокурори и все пак не изнудват обикновените хора, само им продават контрабанден алкохол. Отгоре на всичко не бягат от закона, а са готови да умрат само и само да застрелят представителите на властта.

Том Харди

Том Харди играе ролята на Форест – най-коравият от тримата братя Бондюрант. Трябва да гледаш филма, за да видиш, че даже и да те заколят от ухо до ухо, имаш шанс да оцелееш. Смъртта пък остава посредствена. Смъртта е просто неочаквана пародия.

“Беззаконие” сме виждали, ще кажеш, не е нещо ново. Не си прав, такъв филм не си гледал. Още повече, че ще видиш колко талантлив е нашият любимец Том Харди, след като е бил стигнал на дъното в реалния живот. Бил е зависим от алкохол и кокаин. Решил е да се изчисти, нещо му е мръднало и е станал един от най-големите в Холивуд.

Още малко за Харди.

Той се жени през 1999 г. за Сара Уард, за да се разведат през 2004 г. Внимавай и ти какво избираш. Харди има син от бившата си приятелка Рейчъл Спийд. Детето е на 4. Това обаче не му пречи да има друга любов – актрисата Шарлот Райли.

Кефи ли те?

Поиграй си с котенцето, брато

Вендинг машина за марихуана