in

И чашите станаха “умни”- Тази ти казва какво и колко пиеш

26639cbd8cbd0c8d0fdeae3f2949a7e1_L

Светът се развива с бързи темпове, брато. Телефоните станаха умни, часовниците също, а сега вече и чашите. Чудим се кога ще дойде времето и на хората, но за момента няма отговор на този въпрос.
Компанията Mark One предлага чаша Vessyl, която е по-умна от последното ти гадже. Тя показва каква напитка пиеш, калории и ниво на хидратираност на тялото ти и няма да ти пили, че прекаляваш.

Въпросното творение ще ти коства 99 долара, за да ти се прави на умно. То побира почти две патрончета мастика или казано иначе 375 мл.
По-кофтито е, че не можеш да я излъжеш и бързо ще те надуши, че обичаш да пиеш. Тя ще знае съдържанието на всяка твоя напитка- от бира до протеина ти за фитнеса, в който обичаш да слагаш и малко ром.

Дисплеят на чашата свети само при отпиване, а освен това ще трябва да я зареждаш, защото подобно на смартфона ти й пада батерията. Устройството се свързва с приложение в iOS и Android чрез Bluetooth, където можеш да получиш подробен анализ на това, което си сърбал. Ако вече сме те навили да си я вземеш, ще трябва да изчакаш до началото на 2015 г., когато ще излезе на пазара. До тогава слушай жената, тя винаги може да ти даде същата информация.

Кефи ли те?

Сипи. Ако нема, донеси. Представяме ти най-добрия барман, брато

Рядко тъпи парчета (СНИМКИ)