in , ,

Искаме по една от новите “Лада” и “Волга” (СНИМКИ)

Искаме по една бройка от новите модели на “Лада” и “Волга”, брато. Една за теб, една за мен, както би казал Слави Трифонов, за да видиш, че сме ларж.

Волга ГАЗ 5000 GL

Волгата е модел 5000 GL, а дизайна е на някакви си братя Букини. Те работели по всички модели на автопроизводителят ГАЗ, което значи, че взимат над 500 лева заплата. Те предлагат возило тип отварачка-на-женски-крака с 5 врати, 3.2 литров двигател с мощност 296 к.с. и шест степенна ръчна трансмисия. Колата ще е и 4х4. Демек фръчиш с триста и те боли дедовия за всички тарикати с беемвета. Като споменахме баварците, подобна конфигурация има беемве пета серия джи-ти. Много гадно се пише на кирилица, нали?

Волга ГАЗ 5000 GL

Само да ти кажем, че първите модели на “Волга” от фабриките на ГАЗ излиза през 1956 г. – набор на баща ти.

Сега си представи как си в дискотека и забиваш неква мадама и като те пита меркантилната гадина с каква кола си, ти ще я сковеш с отговора “Волга”. Тя, естествено, ще те зареже, но малко по-късно като спреш Волгата пред нея, само й кажи “Волга за неколко стотин иляди, ковро. Чао тиии…”. Следва пилене на гуми, от което на мацката и гръмва силикончето от яд, че не ти е яла рода. Нали, Мурти?

Други подробности около новата “Волга” не се знаят, но със сигурност ще струва повече от тази на баща ти.

LADA Evolution

За новата “Лада evolution”, брато, пък няма никакво инфо. Руснаците крият возило като Едуард Сноудън. Ясно е само, че дизайнът на новата “Лада” е готов още от към края на 2008 г., но до този момент не се казва дали все пак този модел ще види бял свят. Ние чакаме с нетърпение, пускаме тото и се надяваме един ден да бъдем като нашите деди – гъзари с “Лада” и “Волга”. Би-бииийт!

LADA Evolution

Кефи ли те?

31-годишен пич с гадже на 91 г.

Да ядеш джънк по време на фитнес