in ,

Най-страшният рапър

0

Намерихме най-страшния рапър, брато. Той е много по-различен от българските рапъри, за които вече писахме, бихме го определили като главен герой от филм на ужасите.

Името му е Stitches, демек Шевове. От къде идва това? Ами вгледай се в татуса покрай устата му.

Не знаем как му е хрумнало да се татуира така, сигурно след някоя вечер, в която е спал на мокри вестници или просто на течение. Само човек със сериозна температура може да се реши на такова драскане с туш, но уважаваме решението му да бъде различен. Как да го пуснат по радио Ултра Перник иначе?! Как да пробие сериозната конкуренция на вечно зелената Сашка Васева, на вечно усмихнатия Милко Калайджиев, на винаги напудрения Константин от Пайнер?

haha

Шевове има не само рап песни. Той има талант, брато. И калашник. На дясната буза. Ще те втрещим като ти кажем, че е на 18-годишна възраст, а още по-сериозно ще те шокираме като ти кажем, че песните му не са хич лоши, въпреки странния му вид. Сигурни сме, че някой голям лейбъл ще го дръпне съвсем скоро, има много хляб в него. И сирене, и салам, изобщо ще храни бая хора в близките години.

 

На твоето внимание едно интервю на Stitches, дадено за един американски сайт. Нема да го кажем кой е сайтът, освен ако не ни направят забележка.

От къде си, брато?
От Маями. Имам гръцка и кубинска жилка в кръвта.

В какъв квартал израстна?
Бях навсякъде, брато. Правех моите неща навсякъде.

Имаш много различен външен вид – татусите по лицето ти. Как се докара до такава визия?
Така изглеждам. Шевовете по устата ми символизират това, срещу което се боря. Доносничеството. Не ме кефят тия, дето могат да те изпортят. Това съм си аз, такъв съм. Аз съм това, което казвам в песните. Слушай и ще разбереш.

Не знам какво казват вашите, но ако аз имах такива татуировки, майка ми щеше да откачи.
Справям се сам, откакто станах на 14, така че няма значение. Никой не може да ми каже какво да правя. Татуирах се на 16-годишна възраст. Имам различен начин на живот, брато. Пораснах бързо. Оправям се сам, правя си моите неща, моите пари. Имам дете, син. И второ е напът.

a

На колко е синът ти?
9 месеца. Другото дете ще се роди до 2-3 месеца.

v

От колко време правиш музика?
Занимавам се с музика, откакто бях много млад. Правя музика от много време, имам много песни. Имам цял каталог, микстейпове. Чуйте ги, добри са.

Кой ти прави бийтовете?

Има млади талантливи момчета покрай мен, които правят бийтовете. Имам и песни от Скот Сторч. Той е продуцирал много мои песни и като цяло бая хора се натискат да работят с мен в момента.

b

Как се свърза с тях?
Можете да ги питате. Видели са таланта ми, това е всичко.

Имаш ли любим рапър?
Към този момент – Juicy J.

Учиш ли още?
Не. Напуснах даскало, когато станах на шибаните 14 години.

В какво беше въвлечен от тогава до сега?
Да слушам музика. Мога да ти кажа, че нищо в моите песни не е фейк. Гарантирам ти.

hahaha

Кефи ли те?

С кабелна и пейджър си бил баш Барото на 90-те

Да вечеряш в зандана и други ресторанти, от които ще ти се отяде