in ,

Поглези се с водка за 3.75 млн. долара

imperial easter egg

Снощи един от екипа ни излиза, брато. Под излиза имаме предвид, че е обикалял баровете, пил е, излагал се е и се е събудил с главоболие. Каза ни, че е пил водка, но ни съмнява, че нещо е премълчал и не е споменал за бирата и уискито. Както и да е, няма да те занимаваме повече с неговите несгоди в любовта и живота. Замислихме се кои ли са най-скъпите водки, които съществуват. За нас това е “Флирт” ябълка, защото и 8 лв. ни идват в повече, но след кратка справка стана ясно, че нещата са много по-сериозни.

Разбрахме например, че можеш да се поглезиш с Absolute Crystal срещу скромните 1000 долара. Произведени са само 800 бутилки, така че побързай.

Alize Rose Edition е питие, което също може да ти донесе инфаркт, ако го разсипеш по пода. Даваш 2000 долара за тази пичка, което е в пъти повече от колата на един от редакторите ни. Всяка бутилка е украсена с розови и бели кристали Сваровски, което няма да ни грее особено, когато джобовете ни са празни. Въпросът тук е какво правим, ако ни се отвори глътка и една бутилка не ни стигне?

Със сигурност Elit by Stolichnaya си струва щом струва 3000 долара. Ние не съдим винаги за качеството по цената, но ако имаме махмурлук, няма да сме доволни. От въпросното питие има само 3000 бройки, които ще ни стигнат за партитата, които правим всеки петък. Добре де, може да остане някоя друга бутилка и за събота.

BEST01.jpg3

Imperial Collection Vodka Faberge-Eggs е продукт, който ще заобиколим, ако го срещнем някъде от страх да не го счупим. За това пиене ще трябва да се бръкнем с 9502 долара и после да ближем пода. Случвало се е с пода, за парите – не. Произведени са само 100 яйца Фаберже, пълни с водка. Напитката е филтрирана пет пъти през въглен от бреза, след това няколко пъти през кварцов пясък и накрая през водорасли, за да се постигне максимална чистота. Не сме си го измислили това! Честно!

Diva Vodka за 1 милион долара, която е филтрирана през диамантен пясък, въглен от бреза и пясък от полускъпоценни камъни. Пиеш и започваш да дивееш. 1 милион е много пара за такива изгъзици, но един ден, ако ударим тотото, може…

На първо място в класацията на най-скъпите водки в света е Billionaire Vodka за 3,75 милиона долара за бутилка. Тя е дестилирана през кристално чиста вода, най-добрата пшеница и диаманти на стойност милиони долари. Божков може да си го позволи, защото и ти като нас го захранваш често с тоя Еврофутбол. Кой още може да си го позволи? Не знаем, ако ние успеем, ще те викнем на запой, за да видиш, че сме най-добрите ти приятели в целия интернет.

Кефи ли те?

Как да си направим динозавър

Най-невъзможният гол от безумно малък ъгъл (ВИДЕО)