in

Това работи! Вдигни акциите си сред мацките

Ако не обичаш да си правиш планове с жените, в тоя текст ще те убеждаваме за да започнеш, брато. Защото жените обичат плановете.

Тук даваме 3 съвета за класически ситуации. Спази ги и ти гарантираме сериозен скок на акциите сред маците. Чети и помни, после няма да имаш равен.

1. Класика №1 – Бай Валентин

Няма да обсъждаме чий празник е това, но 14 февруари си е станал задължителен за отбелязване. Въпросът е как. Най-важното е да си личи, че си помислил над въпроса повече от 15 минути по път за вкъщи и да не отбиваш номера.

Даваме конкретен пример – рози, сърчица, сладкиши, романтична музика, шампанско пред камината са позволени, ама не се унасяй. В същото време не се изтапанчвай и само с некакво цвете и после веднага да седнеш на компютъра, нали. Трябва да си познаваш добре мацката и да знаеш какво харесва. Това го казват самите те, така че… газ! Пали дървата и слагай виното.

2. Класика №2 – Отбелязването на годишнини

Това са тия дати, с които те тормозят.Всички знаем за тях. Ама няма как – трябва да запомниш едно-две числа. Отбелязват се с цветя, но най-добре с нещо така по-лично.

Пример: нещо, за което ти е говорила. За тая цел вземи я слушай няколко дни преди датата, все ще изплюе камъчето за нещо, което иска. Предупреждаваме много сериозно обаче – можеш да минаваш с цветя в повечето време (само да не са букети с панделки и розови хартии), налага се обаче да разнообразяваш. Чети натам.

3. Класика №3 – Подаръци и изненади без повод

Много важно e да я изненадваш. Това гарантира мацката да е доволна, а това значи само хубави неща за теб по-късно. Сега ще кажеш, че не ти се мотае по моловете да се чудиш кво да купиш, ама веднага ще те успокоим – става и с прости работи, дето не ги зареждат в мола. Може и изобщо да не е нещо за подаряване. Заведи я някъде с колата, само да не сте били там, това дебело го подчертаваме. Ако пък се сетиш да й вземеш нещо за хапване, което обича – няма да имаш равен. Честно!

Кефи ли те?

Прати ни лайно през „WhatsApp”, брато

Тайландец умря докато играе “World of Warcraft”