in ,

Тук се лее български сексапил

Еротичен фермерски календар за 2013 г. направиха колегите от Фермер.бгНовото издание залага на традициите и високото качество на произвежданата от родния стопанин продукция. Зад това изречение стоят красиви женски тела, по които се плиска прясно мляко, пшеница, семе. Сериозно! Няма да се учудим, ако хванеш мишката с лява ръка…

Календарът е под мотото “Изберете продукцията на българските фермери!”. Ние избираме и българските жени. Това са най-красивите създания в цялата Вселена. Не пропускай да го кажеш на твоята!

Календарът включва кадри, свързани с всички основни сектори на българското земеделие и производството на мляко, мед, зърно, вино, маслодайна роза, брашно, яйца, праскови, моркови, дини. Кадър на еротичен модел сред прана и разхвърляна овча вълна пък е един от емблематичните за изданието. Ние няма да пропуснем да си купим по един за всяка стена в жилището.

В снимките участват Биляна Йотовска, Гея Антонова, Анн-Джи, Мариана Андонова, Руми Калоферова. Все жени с извънземни тела, изваяни във фитнеса, в залата за танци или в плувния басейн. Фотограф е Начо Каменов – Kubeto. Голем пич.

В Европа широко популярни еротични фермерски календари се издават единствено в Германия и Англия, като целта както и на този в България е популяризиране на селския начин на живот и стимулиране на аграрните дейности в селските райони. Ние мислим за друго стимулиране, но естетиката си е естетика, а ние си оставаме простаци.

Календарът може да бъде поръчан тук: ЦЪК!

Кефи ли те?

Спечели бункер за края на света

Прати ни лайно през „WhatsApp”, брато