in ,

Вариантите за заместник на Мойс в Юнайтед според Brato.bg

old-trafford-0

Манчестър Юнайтед отново търси мениджър само 11 месеца, след като Дейвид Мойс бе назначен начело на клуба, брато. Шефовете на “червените дяволи” имат тежката задача да изберат точния човек за отбора, който да оправи бакиите на Мойс.

Ние от Brato.bg обичаме да даваме съвети директно от фотьойла. Седнахме, отворихме една студена бира в 10 сутринта и съставихме списък с вариантите. Признаваме, че не е лесно да се направи такова нещо, но не държим от “Олд Трафорд” да ни пращат чек.

Meme

Всеки може с Луис ван Гаал, Юрген Клоп, Карло Анчелоти, Гигс или Фърги, нужна е фантазия, за да бъдеш отново сред най-големите. Това го запомни от нас.

Вили Вуцов

Първият в списъка на Юнайтед трябва да е Вуцата – джуниър. Опитният наставник бая време е извън занаята, но вече е насъбрал досатъчно хъс и желание. На него отдавна му писна да води отборчета като Калиакра, Спартак Плевен и Славия. Той е голям треньор не само заради корема. Иска адекватен клуб, който да отговаря на амбициите му, за да действа с размах. Овчата глава на български език звучи много долно и го е измислил некой по-долен от мазе, на английски е къде-къде по-тежко и тарикатско – Да Шийп Хед. Пайсе!

По непотвърдени данни Вуцов ще доведе на “Олд Трафорд” и Тити Папазов, с когото са отлични приятели и двамата ще подскачат пред лицето на четвъртия съдия при всяко съдийско решение – било в полза или ущърб на Манчестър Юнайтед. Предполагаме, че подобен тандем може да задмине златната ера на Сър Алекс Фъргюсън, но само времето ще покаже. Струва си от Юнайтед да рискуват.

Илиан Илиев

ilian_iliev_bruno

Юнайтед има проблеми в защита, но бившият треньор на Левски знае как да оправи това. Той вече е предложил на ръководството на английския гранд спасителен вариант – закупуване на двойка централни бранители от Берое. Според него Борко Стойчев и Иво Иванов ще паснат идеално в сърцето на отбраната на “червените дяволи”. “Торес сам се пази”, допълнил Илиев и хвърлил CV-то си на бюрото на шефовете на Юнайтед с подскок. Висок е, това ще му помага.

Митко Джоров

Има по-голяма уста от Сър Алекс, което значи, че може и да намери начин да мотивира разглезените звезди на “червените дяволи”. Ако не ни вярваш, чуй това видео. Няма да съжаляваш.

Преди години беше треньор на Ботев Пловдив. За медиите на Острова Жозе Моуриньо ще бъде котенце в сравнение с Джоров. Митко от сега е обещал, че ще си купи СИМ-карта, за да отговаря на всякакви журналистически въпроси, като така спокойно ще го търсят “Сън”, “Дейли телеграф” и Сашо Диков.

Лотар Матеус

lotarmarianakosti4(1)

Мъжете в Англия ще спрат да се страхуват от палавия Джон Тери, но нов страх ще завладее сърцата им. Лотар Матеус е състояние да преспи за отрицатлно време с всички футболни съпруги от Премиършип и Чемпиъншип. Това ще бъде допълнителен стимул за играчите на Юнайтед, тъй като който не играе, ще взимат жена му в групата за мача.

Дейвид Мойс ги започна, немският му еквивалент ще ги довърши. Матеус с чаровна усмивка ще разкатае Юнайтед, онзи скапан отбор, който му отне Шампионската лига в лудния финал на “Ноу Камп” през 1999 г.

Още помним великия му престой в Найт Флайт. Единственото, на което се научи, е да мята салфетки и кючеци по чалготекитев България, а нашите национали се научиха да падат. Това е голям треньор, знае отлично, че да се научиш да печелиш, първо трябва да се научиш да губиш. Евалата, Лотар. Ауфидерзен. Матеус обаче е идеален за спасяване на колектива. Всяка седмица ще води играчите на пъб. Бира да се лее, пилешки крилца да се премятат.

Миодраг Йешич

631148
СНИМКА: в. “СЕГА”

Само той може да подобри рекорда на Мойс за бързо уволнение. Сръбският спец бе разкаран от “Армията” преди година след два мача. Ово е стандарт за него, брате. Йешо ще може да вземе и няколко съвета от Уейн Рууни за укрепване на косъма. При това положение Неманя Видич ще остане на “Олд Трафорд”, за да удари едно рамо на своя сънародник. Генерала, както викат на Йешич, е по-неприятен от Стойчо Младенов след победа на ЦСКА, а с това ще дразни съперниците на Юнайтед, а щом види синьото на Евертън и Челси, веднага ще се сети за Левски и ще се мотивира допълнително.

Христо Стоичков

Няма да има никакъв проблем с английския, което за другите изброени треньори може да се окаже сериозна преграда. Живял е в САЩ, знае ги тия работи. Мрази обаче перуките и не знаем как ще се оправя с Уейн Рууни в Юнайтед. На Рууни му чертаем светло бъдеще в английското БФС. После ще има конфликт със Стоичков, храна за журналистите и накрая ще кръстят още един стадион на името на Камата в Румъния. Мамалигарите го уважават, защото го мислят за сливенски циганин, но той не е. Стоичков е водил много сериозни отбори като Литекс и Мамелъди Съндаун, така че кво повече има от него Дейвид Мойс? Отделно ще си вземе за пресаташе корифея Путко Мафани.

Кефи ли те?

Забъркаха Питбул в консипария с изчезналия самолет в Малайзия

Неймар ще те научи на бразилска техника (ВИДЕО)