in , ,

Филмите, които разрушиха кариерите на тези актьори

cinema

Винаги сме мачтали да станем актьори, брато. Целият ни екип е адски артистичен, но излезем ли на сцена гълтаме бастуна, бягаме в неизвестна посока и плачем като малки деца.
Детско е, но и затова не влезнахме в киното. Имаме 2-3 участие, но те са по-скоро в домашно по*но, а това не се брои.

Всички ние си имаме своите любимци от Холивуд или Бояна, но е време да покажем и обратната страна.
Ще видиш няколко филма, които буквално са убили или поне притъпили кариерите на актьорите, които участват в тях. Нещо като с Валери Божинов, но в кино вариант.
Една част от въпросните актьори са били принудени да се пенсьонират, а други да се оттеглят временно.

Елизабет Бъркли- Стриптизьорки

Showgirls

С този филм Пол Верховен се надява да повтори успеха на „Първичен инстинкт”. В главната роля се появява Елизабет Бъркли, а големите очаквания така и не бяха оправдани. Бърза справка в любимия ни сайт за филми- IMDb.com показва, че лентата е оценена със смешните 4.5 от близо 42 хил. гласували.

В крайна сметка Ели така и не успя да изгрее на голямата сцена и не се запомни с нищо по-сериозно в Холивуд, въпреки големите очаквания на зрителите.

Майк Майърс- Любовен Гуру

mike-585x329

Комедията “Любовен гуру” на Майк Майърс спечели “Златна малинка” за най-лош филм, през 2013. Лентата разсмя не повече от 5 човека, нещо подобно на нашите материали, но с визуални ефекти. Самият комик пък се „радва” на наградата за най-лош актьор. “Любовен гуру” получи и статуетка за лош сценарии, изобщо с две думи става въпрос за пълен боклук, за който ако дадем пари за кино, ще сме бесни.

Шон Конъри: Лигата на необикновените

connery-585x348

След тази боза Шон Конъри се оттегли в пенсия през 2003 г.

Куба Гудинг Дж.- Разходка с лодка

Boat_Trip_movie

През 2006 г. Куба Гудинг- джуниър призна пред Ню Йорк Таймс, че е направил грешка като е участвал в слабата комедия.
„Бях в грешка в толкова много аспекти … Направих го за парите. Когато отидох в “Разходка с лодка” си помислих, че е време да се направя нещо, което щеше да ме направи играч на 20 милиона долара.”.

София Копола- Кръстникът 3

godfather07

Дъщерята на Франсис Форд Копола София имаше тежък дебют на снимачната площадка. Тя бе смазана от критики след участието си в Кръстникът 3. Отзивите за играта на София бяха по-остри и от тези към Димитър Макриев от Левски. В крайна сметка тя се затвори в имението на тати и дълго време не се вясваше пред камери, фотоапарати и пр. Даже и “селфита” не си правеше. Честно!

Кевин Костнър- Пощальонът 

ThePostman8

Филмът “Пощальонът” удари всички възможни греди в киното. Лентата бе с бюджет от 80-милиона долара, но в крайна сметка изкара не повече от 18 млн. Кевин Костнър пък стигна дъното с ролята си, а в последствие така и не успя да възстанови напълно реномето си. Само две години по-рано “Воден свят” бе изкарал внушителните 175 млн. долара, като именно подобна бе идеята на режисьора Костнър, но уви.

Бен Афлек- Трудна свалка

main_image-36739

Ще ти издадем една тайна, брато. Всеки път, когато решим да гледаме филм първо проверяваме оценката му в IMDb.com. Ако е над 7-ца го теглим с усимка на лице и доза ентусиазъм. Между 6 и 7 също може да склоним, но за по-слаби оценки изобщно се си правим труда да видим дори трейлъра. Въпросната лента е с участието на Бен Афлек и Дженифър Лопес е оценена от зрителите с 2.3 (две точка три). Важното е, че Афлек се съвзе от издънката и 10 години по-късно дори грабна Оскар за “Арго”.

Това беше от нас, брато. С този материал искахме да ти покажем, че човек винаги трябва са осмисля решенията си, да не се лакоми и да бъде готов да падне от високо. 

Кефи ли те?

Вечна ерекция и 400 хил. долара за най-щастливия мъж на света

[[ШОК!!!]] Ужасяващият гол, който накара света да се усмихне