in ,

Най-смахнатите конкурси за издръжливост. Има порове и над 5000 часа танци

И ти като нас обичаш да се състезаваш, брато. Сто процента в нещо си първи или поне можеш да бъдеш. Ако все още не си открил таланта си, прегледай тези смахнати конкурси, които могат да ти дадат идея. Издръжливостта на първо място. За акъл изобщо не отваряме дума.

Пор в гащите

a

Защо би си пуснал неква гад да ти тича из гащите? Ръката на Деси от съседния клас не се брои. Гад в гащите е условието за участие в конкурса “Ferret-Legging”. Този “спорт” се практикува още от 1970 г., когато миньори го измислили в Йоркшир, Англия. Правилата са прости. Пускаш пор в панталоните си и трябва да издържиш повече от останалите. Преди няколко години в Ричмънд, Вирджиня, бе поставен рекорд – 5 часа и 30 минути.

23 дни в кола, пълна с боклуци

b

Пич с идиотското име Стритаран Амордалингам наскоро спечели необичайно състезание за издръжливост, което се проведе в Куала Лумпур, Малайзия. На 25 февруари 2014 г. четирима души се качват в нов Форд Рейнджър, който се пълни с всякакви боклуци. Не с български политици, макар и това да важи, а с материал, с който ти си пълниш кошчето в кухнята.

Състезателите трябва да издържат колкото се може повече време в колата без къпане, без пускане на климатик или парно и без много мърдане. На 3 часа имат пиш пауза. Двадесет и три дни по-късно Стритаран побеждава, след като един по един неговите конкуренти се отказват. Бил се е вмирисал на смрад, но поне в нещо в този живот е първи.

Десетки часове с ръце на камиона

c

На пръв поглед това изглежда лесно, но в последствие започваме да си мислим, че главен инициатор е Стивън Кинг. Чудиш се защо?

Състезанието е следното: трябва да държиш ръцете си върху камион без да го пускаш, като накрая всички участници окапат и остане само един.

Мислите за Кинг ни връхлитат заради разказа му “Дългата разходка”. Там 100 деца трябва просто да вървят без да спират, докато не остане само едно от тях. Разходката е бавна и мъчителна, изпълнена с трупове, привидения и като цяло не е за емоционално нестабилни хора.

Да се върнем обаче на състезанието, в което трябва да си сложил ръце на камиона максимално дълго. Има рекорд, който се държи от някакъв тексасец с време 87 часа. През 1995 г. поредното такова състезание дори е било снимано за документален филм. Тогава участниците издържат 77 часа с ръце на колата без да заспиват. Освен че ти изтръпват ръцете, не можеш и да седнеш, така че си представи за какво точно става въпрос.

5152 часа танци

d

По време на Голямата депресия от 1930 г. танцовите маратони са изключително популярни в САЩ, тъй като хората се нуждаели от много пари. За това плащали с безценното си свободно време. В големите бални зали и някои училищни салони тогава правели какви ли не състезания. Едно от тях било за най-дълъг танц.

Вярваш или не, Майк Ритоф и Едит Будро започнали с бавен танц на 29-и август 1930 г. и финиширали с още по-бавен на 1-и април 1931 г. Да, правилно прочете. Те някак си издържат в продължение на седем месеца с кратки почивки. За усилията си те вземат 2000 долара, което в наши дни е около 40 000 лева. Имало и смъртни случаи, много хора пък се разболявали трайно и затова властите в САЩ забранили тези състезания.

58 часа целувка

e

Сигурно мразиш, когато Цецка те целува с неизмити зъби, ухаеща на кучешка храна, макар да е яла прошуто? Гадно е. Представи си с нея да участвате на конкурс за най-дълга целувка.

През 2013 г. на Свети Валентин двойка от Банкок поставя световен рекорд за Гинес с целувка, продължила 58 часа, 35 минути и 58 секунди. Ето това е любов, брато. Предишният рекорд се държал от (ВНИМАНИЕ) двама мъже от Тайланд – 50 часа и 30 минути. По време на целувката не е разрешено сядането и заспиването, а ако им се ходи до тоалетна, специален квестор ги съпровожда. Не трябва да отлепят устни, докато си вършат работата.

Кефи ли те?

Да си отгледаш брада световен шампион

Мъж със смешни панталони накара стотици да танцуват с него (УНИКАЛНО ВИДЕО)