in ,

Индиецът, който яде тухли и пясък (ВИДЕО)

Има много неизгладени ръбове по света, брато. В този материал ти показваме един от тях – индиецът Пакирапа Хунагунди, който яде тухли, пясък и чакъл.

Хранителното разстройство на 30-годишния мъж се появило, когато той бил на 10 г. От тогава не е спирал.

“Ще продължавам да ям тези вкусотии, защото това е мой навик. Имам нужда от това всеки ден. Не мога да спра”, казва Пакирапа, който не стига, че е странен, ами и техните не са му дали никакъв шанс в живота с това тъпанарско име.

“Майка ми ме моли да спра, но аз няма да спра. Дори да ми дадете пържено пиле или кюфтета по панагюрски, пак ще ям пясък”, категоричен е индиецът. Той яде по 1 тухла на ден, но стига и до 2 кила пясък.

Чат-пат си докарва некви къси пари, като показва своята странност на посетителите на селото, в което живее. Съседите му обаче го умоляват да спре, защото вреди на здравето си, но на него не му пука и е готов да продължи, докато не се превърне в пясъчник. Примерно.

Пакирапа е осъзнал, че е ненормален и е решил да показва на своите сънародници как яде тухли. Ще изнася шоу програми срещу пари в цялата страна, а ние очакваме да го викнат и в България, където неговите събратя “берат” тухли. Ще се допълват идеално.

Кефи ли те?

Бира с хелий? Наздраве! (ВИДЕО)

Невероятното приятелство между човек и лъв