in

“Пица Блъди Мери” или няколко рецепти на гениалния коктейл

Pizza-Bloody-Mary-IIKSK

Обичаме да посрещаме петъка с чаша в ръка. Често напитката е различна, но това, което ги свързва е, че всички са от алкохолните.

Няма да се впускаме в подробности, но една от тях е коктейлът “Блъди Мери”. Интересното е, че рецептата му е като вицовете: Аз този го знам, но по друг начин. Ние ще ти представим една част от тях. Ти сам прецени кой да си направиш.

PS – Не е петък, но сме с чаша в ръка. 

The Bloody Masterpiece

vb

Допълнен от 16 гарнитури, сред които чийзбургер с бекон, този коктейл се е превърнал в емблема. Напитката е печелила награди, а телевизиите направиха репортажи за нея. Много от поръчалите си “кървавия” шедьовър обаче преяждат преди да успеят да отпият от коктейла. Луда работа, но все пак искаме да го опитаме. Обичаме да преяждаме, обичаме и да препиваме, брато.

Meat Shot Glass Bloody Mary

original

Коктейлът си е стандартен. Нищо особено, освен самата чаша. Тя е направена от говеждо. Ние пропускаме, но ти може да го пробваш. А може и с обикновена свинска кайма с подправки. Има ги по лев, лев и нещо… Тежко е, когато се напиеш, защото ще има какво да връщаш.

Pizza Bloody Mary

asd

Коктейл с дъх на пица. Звучи налудничаво, но и вкусно. Сред съставките са такива като риган, червен пипер и босилек, моцарела и пеперони. 

The Bloody Best

2012-08-30-bacon

Това е комбинация от пържени картофки, пържоли и алкохол и се поднася със сламка от говеждо месо.

Кефи ли те?

Блиц с Подолски за математика, целувки и още нещо

Неймар пее с брашно в уста (ВИДЕО)