in , ,

Яко!Яко! WTFWTF

Чъки, Били и още кукли, които не искаш да срещаш (СНИМКИ)

Много ни е страх от кукли, брато, и не ни е срам да си го признаем. Гледаш ги на рафта, седят си с вечно отворени сини очички, които никога не виждаш да мигат. Ключовото в миналото изречение е “не виждаш”.

Бъди сигурен, че те мигват в момента, когато фокусираш вниманието си другаде.

След като изгледахме една дузина филми със сърдити кукли, които убиват по начин, който дори и извратеният Тиодор ‘Т-Бег’ Багуел може да им завиди, решихме да изброим петте най-брутални герои от филми. Кукли, брато, на които дори да се молиш, няма да те съжалят, а само ще премигнат. После край. Чукай на дърво и никога не ги наричай дърводелци. Даже и на дърво не чукай. Чъки, извиняваме се за тази неволност.

Тифани от “Child’s Play”

Чъки, Били и още кукли, които не искаш да срещаш (СНИМКИ)

Въпреки че не е толкова бесна, Тифани е сърдита досущ като всички останали кукли в статията, за които е трудно да кажем и две добри думи. Трябва да знаеш само, че Тифани е бивше гадже на най-големия урод в тази импровизирана класация.

Куклата клоун от “Poltergeist”

Чъки, Били и още кукли, които не искаш да срещаш (СНИМКИ)

След “То” изпитваме остра съдова недостатъчност щом видим или чуем за клоун. Във филма “Полтъргайст” обаче има не само клоун, а самият клоун е кукла. Зловещият филмов катър може да си разпъва много ръцете, досущ като в анимационен филм, и да те хване, колкото и да бягаш. Започваме да дишаме трудно, така че спираме с тоя герой.

Доли от “Dolly Dearest”

Чъки, Били и още кукли, които не искаш да срещаш (СНИМКИ)

Куклата във вечен мензис, брато. Малко нацупено кукле, което се опитва да види сметката на едно семейство. Едни хорица просто се местят в Мексико, за да произвеждат играчки, но заводът за играчки се оказва точно до сатанинско гробище. Доли вдига играчките на бунт и става страшно, защото самата Доли има нужда от нежната ласка на Чъки.

Били от “Dead Silence”

6pya78i

Без съмнение това е един от любимите ни филми от изброените. След като изгледахме лентата вече мислим, че всяка кукла има своя душа и на 100% тя е черна. Да, бе! Били е много гаден. Знаеш ли как ни стряскаше? В едно градче има легенда за някаква си Мери Шоу, която била нещо като вещерка с много кукли, а Били е лидерът на групата. Група, отговорна за много смъртни случаи. Само дето в последствие става ясно, че историята за Мери Шоу не е мит, а освен това вещицата без метла хич не е мъртва. Жива е и има нова цел – истинска кукла. Буквално!

Чъки от “Child’s Play”

chucky_from_child_s_play_3_by_zsoltyn-d5m8nmx

Бащата на страховитите кукли, брато. Определено Чъки е най-известният от изброените от нас филмови герои. Докато Чъки мисли кога ще те убие, той измисля и по какъв гаден начин да го стори. Чъки е безмилостен, но умен гадняр, който те смразява само с поглед. Може да те убие с всякакви неща – от джобно ножче до автомата на Шварцнегер в Терминатор 1, 2, 3 и 4. В един от филмите дори посочи среден пръст на някакви натрапници, после разбира се ги уби.

А сега се обърни бааааавно назад…

Кефи ли те?

Хитлер се присмива на Батков (ВИДЕО)

Реал – Барса, Монако – Лил, баскетбол и тенис – Господ ни обича, брато