in ,

Тайният тунел на наркобоса Ел Чапо (СНИМКИ)

Drug Lords Daughter_Garc

Ел Чапо, брато, е човек, когото не е хубаво да се срещаш. Той се превърна в най-издирвания престъпник в цял свят, а мексиканската полиция цели 13 години бе по петите му.

В крайна сметка Хуакин Гусман, който бе наричан и новият Пабло Ескобар, бе заловен наскоро. Той е бос на прочутия картел “Синалоа” и е в списъка на милиардерите на сп. “Форбс”, което вече май няма голямо значение.

Отавна се канихме да ти пишем за него, но сърце не ни даваше, защото знаехме, че е на свобода. Сега вече сме събрали смелост и самочувствие, но се надяваме, че не чете Brato.bg от мексиканския затвор.

И понеже допускаме, че си мислиш, че отново преиграваме, ще ти разкрием, че Вашингтон бе обявил 5 милиона долара награда за главата на Гусман, а миналата година властите в Чикаго дори го посочиха като “обществен враг номер едно”.

Ние ще се въздържим от подобни квалификации, защото знае ли човек кога ще го пуснат от затвора или кога ще избяга.

Не е като да не се е случвало вече и за това сме толкава предпазливи. През 2001 г. Ел Чапо успя да избяга от мексикански затвор, укрит в количка за пране, а това го знаем от едно предаване по кабеларките.

Сега ще ти покажем и тайния тунел, който той е използвал, за да избяга от полицията през годините.

acid_picdump_15

mexican_drug_lord_03 mexican_drug_lord_04 mexican_drug_lord_07 mexican_drug_lord_10 mexican_drug_lord_12 mexican_drug_lord_13

Кефи ли те?

Един ден в Ню Йорк (СНИМКИ)

Мотивиращо: Той свали 76 кг и заприлича на човек