in ,

Brato.bg знае как ще завърши мачът Левски – ЦСКА

ад

Ето възможните сценарии за дербито между Левски и ЦСКА. Чертаем бъдеще. Гледаме на кафе. Хвърляме боб. Все нещо ще уцелим, брато.

Победа за Левски

Levski-agitka-1

Гонят двама от ЦСКА, единият от тях е вратарят. Гаджев пак вкарва гол с теме без да иска като на последния приятелски мач България-Беларус. Изпада в екстаз, защото не може да повярва какво е станало, рита рекламните пана, вдига кръвното и го изкарват да почива. На негово място влиза Орлин Старокин, за да пази резултата. Не успява обаче да опази здравето на противниковите играчи и влиза на Омар Косоко с еленски в гърдите. После Валери Божинов вкарва 2 гола в продължението и Левски бие с 3:0. Лупи го събличат гол след мача, Стойчо вписва в личната си карта името Тройчо, не спи 3 дни и уволнява масажиста, а играчите на Левски играят голи по масите като по времето на Костя Головской. Голем.

Победа за ЦСКА

cska11

Лупи е надъхал играчите, че ще им плати заплатите за месец септември миналата година. Те са високо мотивирани поради този факт. Омар Косоко получава подсечка с еленски в гърдите от Старокин. На негово място влиза Стивън Съндей. Нищо, че е събота и не му е ден, той вкарва 1 гол с гръб без да иска. Трансферът му за нигерийската трета лига е уреден преди края на мача. Още един гол бележи Апостол Попов и нито един човек по света, който е заложил за голмайстор в мача, не печели. След последния съдийски сигнал Лупи си боядисва косата червена и се кълне, че ще е верен на клуба до гроб, започва да слуша по-агресивна музика и счетоводните баланси вече му излизат с равни активни и пасиви. На Батков обаче му обръсват мустака, 20 фенове купуват Левски. Клубът се разпада и става гимнастическо дружество, щото феновете най-много разбират от футбол и финанси. И от всичко като цяло.

Прекратен

photo_438

ЦСКА води с 3:0, минутата е 60-та. Феновете на Левски влизат на терена полуголи и питат къде е Батков. Полицията влиза с палки, за да спре масово изнасилване. Съдията Георги Кабаков се чуди къде да се скрие. Играчите ядат шамари, а на Гаджев му отлепят лепенката от носа. Феновете се насочват към Кевин Бру, който изведнъж се адаптира и започва да тича изключително бързо. Боби Михайлов си скубе косите. Тити Папазов се радва, че не той е най-зле в нашата държава. Междувременно Сухия е настигнал съдията, взел му е картоните и ги къса пред лицето му с изкривена гримаса тип: “Ти кво очакваше бе, нашия?”.

Равен

article-1278968685903-0A67B92D000005DC-682600_636x638

Мъката продължава. Нулево равенство и много антифутбол с нарушение през десет секунди. Хиляди хора са хванали мача на Еврофутбол на точен резултат. От дъжда и мокрия терен са се разлепили джапанките на домакина, пръстите на краката на играчите са бабичасали. Калта е и в ушите, и в душите. Поредното безлично дерби. Сашо Диков е доволен, че вече не е спортен журналист, а в шоуто “Пред банята” са супер разочаровани, защото нямат какво да коментират цяла седмица. След мача изказванията ще са “пак казвам” и “имахме липса на малшанс”.

Отложен

Никой от БФС не е видял, че мачът се играе на 8 март – Международен ден на жената. Това е неработен ден, в който не се чисти, работи, пере, ден, в който хората не си мият косата и не използват клечки за зъби, както казва бабиното поверие. Най-доволен е Гонзо, защото при победа на Левски Батков няма да го иска, а при загуба ще трябва да се връща там, където преди няколко месеца го изгониха, а и не е сигурно, че ще го пуснат.

Кефи ли те?

Истински мъже: Спецчастите на Беларус

Местата, където е заснет “Кръстникът”. Преди и сега (СНИМКИ)