in , ,

Не всичко е розово: Семейните неволи на един известен комик

4328cheers111

Познаваш го отлично от сериалите “Фрейзър” и “Бар Наздраве”. Неговото име е Келси Грамър. Той е един от известните актьори в САЩ от 80-те и 90-те години, дедо ти го знае, ако не е бил член на БКП и не е развявал знаменцата на СССР, възможността за което е под 1%.

Споделяме ти тази история, брато, защото в действителност животът на Келси Грамър е далеч по-суров и осеян с трагедии, въпреки успешната кариера в киното и телевизията.

Всичко започва, когато той е само на 2 години. Тогава неговите родители се разделят, след което той заживява с майка си и дядо си.

Първата по-сериозна трагедия се случва, когато той е само на 11 години. Тогава умира дядо му, с когото той е бил много близък. Две години по-късно го застига нова несгода в живота.

Transformers-4-Kelsey-Grammer_1367441330

На 25-ти април 1968 г. мъж на име Артър Нилс подпалва колата на баща му Франк. Когато Франк излиза навън, за да види какво се случва с возилото му, той бива прострелян на два пъти от въпросния Артър. Само пикочите ползват оръжие и ножове. Ние сме за истинския бой.

В последствие Артър Нилс така и не влиза в затвора поради невменяемост, поредната несправедливост в живота, брато.
Седем години по-късно, когато Келси вече е на 20 години, малката му сестра – 18 годишната Каран Грамър – е изнасилена от четирима, а в последствие и убита от Фреди Лий Глен.

Всичко започва, когато четиримата злосторници, двама от които войници, убиват местен готвач в Колорадо, който работи в хотел “Четири сезона”. Те го  застрелват в главата и задигат от него крупната сума от 50 цента. Седмица по-късно убиват и войник от Форт Карсън с щик в гърба, за да дойде време и за Каран Грамър.

Freddie_Lee_Glenn
Убиецът Фреди Лий Грийн

На 30-ти юни 1975 г. тя е в “Red Lobster” в Колорадо Спрингс, Колорадо, където току-що е приключила смяната й като сервитьорка. Глен, Корбет и двама приятели решават да ограбят въпросната закусвалня, но напускат заведението без никакви пари, когато се натъкват на Карън. Те я ​​принуждава да влезе в колата си, ограбват по пътя денонощен магазин, а след това отиват в апартамент, където я изнасилвалват близо четири часа. След края на акта слагат кърпа на главата й, обещавайки да я заведат вкъщи, но вместо това я зарязват на пътя. Според показанията по време на съдебния процес, Глен е бил на ЛСД, когато я намушква в гърба и шията.

Тя успява да пропълзи до задната веранда на близкия дом, където свети. За съжаление, никой няма по това време в дома. Детективи описват сцената, обяснявайки как Келси е оставила кървави отпечатъци, докато се е опитала да натисне звънеца.  Тя е намерена едва на следващия ден, но е идентифицирана седмица по-късно. Всичко това е истина и не е сценарий на поредния блудкав американски екшън!

И ако си мислиш, че това е краят, ще трябва да те разочароваме. Пет години по-късно загиват и доведените братя на актьора.

Стефан и Били били гмуркачи, но на 1-и юни 1980 г. намират смъртта си в Сейнт Томас. Били не успял да изплува, което принудило брат му да се гмурне повторно. Стефан умира в последствие от фатална емболия.

Още ли си мислиш, че животът ти е кофти, брато?

Кефи ли те?

Невероятните забивки на ЛеБрон Джеймс през сезона (ВИДЕО)

Холивуд полудя: Цар Леонид и Жокера си правят “селфи” (ВИДЕО)