in , ,

Имаш кофти ден? Виж тези грешни решения на холивудските звезди

HollywoodSunset

Всеки си има кофти дни, брато. В това число и ние, без майтап. Рехихме да те светнем за част от грешните решения на холивудските звезди в техните кариери. На всеки нормален човек му се случва да бъде на кръстопът, но понякога избира да тръгне по грешния път. Ако днес си направил нещо подобно виж какво се е случило на хора, които гледаш често на големия и малкия екран и не предполагаш, че могат да бъдат толкова наивни.

Том Селек 

tom_selleck_indiana_jones

Носителят на наградите “Еми” и “Златен глобус” прави интересно решение през 80-те години на 20-и век. Том е удобрен от Стивън Спилбърг и Джордж Лукас за главната роля в “Индиана Джоунс”. В крайна сметка мустакатият актьор отказва ролята, тъй като вече е приел ангажимент за сериала “Магнум П.И.” Сори, Том. Ще те запомним само с ролята ти в “Трима мъжа и една малка лейди”, благодарение на кабеларките ни.

Никълас Кейдж

nicolas-cage-will-be-in-the-expendables-3

През 2009 г. актьорът бе пред фалит, след като неговият мениджър Самюел Левин го въвлече към пропаста. Двамата започнаха дела един срещу друг, а Кейдж дори подаде иск за 25 млн. долара. В крайна сметка си стиснаха ръцете, но развръзката остана конфиденциална. Така де, тайна.  Цялата тази дъндания доведе и до спад в кариерата му, а в последствие той пое няколко роли в опит да върже двата края. Горкият!

Чеви Чейс 

chevy-chase

Чеви Чейс е смятан за един от най-добрите комедийни актьори на своето време. Именно това е една от причините в края на своята кариера да заложи предимно на семейни или детски филми като „Мъжът в къщата” (1995) и „Снежен ден” (2000).

Именно това е една от причините той да откаже главната роля в “Американски прелести”, а в последствие Кевин Спейси спечели “Оскар” след блестящата му игра в същата роля. Карай бе и Леонардо ди Каприо си няма такъв!

Линдзи Лоън

the-hangover-lindsay-lohan

Лошото момиче на Холивуд е направила един от най-лошите си избори. Актрисата е отказала ролята на стриптийзьорка във филма, в който се кълнем- “Последният ергенски запой”.

Защо бе, Линдзи? Знаем си кирливите ризи! Всички сме наясно какъв бум направи лентата, която в крайна сметка бе заснета в три части.

Моли Рингуолд

molly

Моли коя? Точно така, г-жа Рингоулд можеше да се превърне в една от най-известните актриси, но вместо това взе решение да откаже ролята в “Хубава жена”. По този начин тя направи огромна услуга на Джулия Робъртс, а самата тя изпадна в посредствеността.  Ма много си проста ма, Доли!

Крис О`Донъл

ChrisODonnell

Той е Робин от “Батман Завинаги”! Браво, но можеше да е Джак Доусън в “Титаник”, а Леонардо ди Каприо да се снима в “Под прикритие” и “Клиника на третия етаж”!

Марк Уолбърг

pain-gain-680

Един от най-скандалните филми в историята на киното- “Планината Броубенк” можеше да изглежда по друг начин ако не бе отказа на Марк. Лентата е носител на няколко престижни награди, сред които „Златен лъв“, „Златен глобус“, 3 „Оскара“ и 4 „БАФТА“. На 78-те поредни Оскари филмът е с най-много номинации. Марк Уолбърг, който помним от “Италианска афера” и “Кръв и пот” отказва роля, давайки път на колегите Хийт Леджър и Джейк Джилънхол.

Шон Конъри 

Sean-Connery-photographed-015

Шон Конъри е спойконо може да кандидатства за карък №1 на Холивуд. Британският актьор има цели три чутовни издънки в своята кариера. Той е отказал с лека ръка ролята на Гандалф във „Властелинът на пръстените“, защото не разбирал сценария. Щяхме да ти го обясним бе, мой.  Да не са задачи по висша математика? На Конъри дори са му били предложени внишителните 15% от печалбите, което означава, че е изгубил близо $450 милиона.
Чакай, чакай! Не сме приключили. По-късно той признава, че е отказал и ролята на Архитекта в „Матрицата: Презареждане“. Причината- не разбирал сценария. Тук някъде се плеснахме по челото! Честно.

В крайна сметка той решава, че е време да рискува и приема да се снима в „Лигата на необикновените“. Честито, брато, с този риск закръгляме грешните решения на три, но в случая това число не носи особено щастие!

Кефи ли те?

Четири футбол­истки от националния на Иран се оказаха мъже

Бебок се кефи на Супермен, както ние на бюста на Пам (ВИДЕО)