in

Да изпратим уикенда с дебюта на Берба

020

Тази вечер, брато ти препоръчваме да си пуснеш от 22 часа ПСЖ- Монако, вместо да мислиш за предстоящата работна седмица. Няма смисъл да псуваш на ум шефа си, който вече ти е приготвил куп задачи за понеделник. Можеш да псуваш на глас новите съотборници на Димитър Бербатов.

Btv action ще ни предостави супердербито на Франция, в което се очаква участие да вземе и нашият любимец Берба.
Нападателят подсили преди дни „монегасците“ и ще играе в Лига 1 поне до лятото, след като бе привлечен за заместник на контузения Радамел Фалкао. Звучи супер при положение, че до онзи ден бате Митко се мъчеше с копачите от Фулъм, които видимо не знаеха какво да правят с коженото кълбо.

Да се върнем на мача, който ще противопостави един срещу друг втория срещу първия във временното класиране, Ибра срещу Берба, богатите срещу още по-богатите.
Парижани имат 5 точки преднина пред тима на бате Митко, но след неговото привличането очакваме тази разлика да започне да се топи.

Всички билети за дербито са продадени отдавна, така че единственият вариант да го гледаш е по телевизията.
Със сигурност ще следим с интерес и изявите на Златан Ибрахимович, който ни е слабост, не само заради черния колан по карате, който притежава.
Изобщо много футболни страсти те очакват тази вечер в мача от Лига 1, ракията и салата са позволени и дори задължителни.

Кефи ли те?

Как да победиш на играта Flappy Bird (ВИДЕО УРОК)

Чък Норис разказа играта на Flappy Bird