in , ,

Новият iPhone 6 – сапфирено бижу (ВИДЕО)

big-beautiful-pictures-of-what-the-iphone-6-might-look-likeВсе повече информация излиза за новия модел на iPhone. 6-та серия по всяка вероятност ще бъде със стъкло от сaпфир, което значи, че няма да е много готино, когато го пипаш с мазни от баница ръце. Самата реализация на въпросната идея пък ще струва на компанията около половин милиард долара.

Въпросното стъкло ще се отличава с по-голяма издръжливост на изпускания, одрасквания, ритания и хвърляния. С една дума от iPhone са се погрижили за един от основните проблеми на скъпите телефони – тяхната издръжливост. И все пак при изпускане в тоалетната и пускане на водата, смартфонът няма да се връща обратно в ръцете ти.

Има яснота и за техническите характеристики на модела. Сапфиреното бижу ще бъде с екран с размер 4.7 инча. Резолюцията на дисплея е 1920 х 1080 пиксела.

В ролята на процесор е предвиден четириядреният Apple A8 с тактова честота 1.2 гигахерца. Графичният чип е GPU PowerVR, а батерията е с капацитет 1 930 мАч. Дебелината на корпуса е намалена и е 5.5 мм.

Кефи ли те?

Искаш ли да посетиш Бразилия? Помисли си! (СНИМКИ)

Кучета се правят на хора, брато (ВИДЕО)