in , ,

Да пием по кафе, брато?!

1

Да пием по кафе, брато?

В знак на почит към прочутите от 90-те години Grand Prix 12-цилиндрови V-образни двигатели, компанията  Espresso Velocce създава кафе машина, наподобяваща боксерен двигател с вътрешно горене и два цилиндрова блока.

Също като германанския инженер Карл Бенц, славещ се със своята утопична мисъл, от Espresso Velocce бързат да ни покажат своята разработка за приготвяне на топлата кофеинова напитка, без която милиони хора по света не могат.

За изработката на идеалната кафе машина е нужна страст, вдъхновение, опит и внимание към детайла. Само по този начин качеството на кафето ще бъде над всичко, а продуктът ще има безценна стойност, впечатляващ дизайн и висока издръжливост. В този случай инженерите от Espresso Velocee използват сплави от титан, магнезий и алуминий, а изработката е способна да удовлетвори и най-изискания вкус. Неочакаваните дизайнерски решения включват и „резервоар масло“ в горната част на блока на „двигателя“. Този резервоар е предназначен за допълнителни течности като „грапа“ – гроздова напитка, еквивалент на традиционната българска ракия. Класически коктейл, но твърде изискан за нашия вкус.

Името на кафе машината идва от различни конфигурации на V-oбразния двигател – V8 и V12. Оставяме те в компанията на изключителната изработка и перфектен резултат от Espresso Velocce.

2

V12 Еспресо машината с червен карбон.3

Шестте титаниеви тръби за най-доброто еспресо.

4

Италианският V12 в синьо.

5

Образност, стил и емоция в едно.

6

Напитки като „грапа“ могат да се добавят в кафе машината за по-изискан вкус и ароматно кафе.

7

Изглед отблизо.

8

Функционалност и дизайн на V12.

Кефи ли те?

Лъвът Аслан – 4000 парчета метал (СНИМКИ)

Ако чичо Гугъл беше човек (ВИДЕО)