in

Впечатляващото есе на 13-годишния Хонда

honНовата звезда на Милан Кейсуке Хонда определено знае как да постига мечтите си. Японският национал призна на представянето си пред италианските медии, че като малък е написал есе, в което се е заканил да стане водещ футболист именно в Серия А и да носи № 10.
Това грабна любопитството на световните медии и в неговата родина успяха да изровят въпросното произведение на тогавашния 13-годишен талант.
Ние сме впечатлени от прочетеното. Оставяме те и ти да го видиш:

„Когато порасна, искам да стана най-силния футболист в света. Не, ще стана най-добрият. За да станеш най-добрия, трябва да дадеш абсолютно всичко от себе си, повече от останалите. А аз вече работя за това.

Ще бъда известен, защото ще играя на Световното първенство и след това ще стана играч на отбор от Серия А. ТАм ще бъда титуляр и ще нося фланелка с №10. Искам да печеля по 4 милиарда йени на година (около 28,1 милиона евро по днешния курс).

Мечтая си един ден да подпиша договор с Puma и сам да избирам дизайна на обувките и фланелката си- ще бъдат такива, че хората от целия свят да искат да ги купуват.

След това пак ще играя на турнира, който всички хора гледат на всеки 4 години- Мондиалът. След като съм играл добре в Италия, ще отида в Япония, за да се видя с ръководителите на федерацията и ще получа фланелка с №10. Така ще стана символ, емблема на националния отбор.

Искам да победя Бразилия с 2:1 на финала за Световното първенство.

Мечтата ми е да играя този мач заедно с брат ми и да надвием най-добрия отбор в света- искам с него да направим красиви атаки и да отбележа един от головете.”

Кефи ли те?

Тя знае какво иска (ВИДЕО)

Един велик боксьор, за който не си чувал никога