in

Дядо Коледа прибира по 12 бона на месец

santa-claus-image-HD-wallpaper

Винаги сме смятали Дядо Коледа за хитър човек, брато. Има си хора, които бачкат за него, има си и Снежанка, чиито задължения не са много ясни, има и списък с лоши момичета, ако тя му омръзне. Знаехме, че цялата тази работа с раздаването на подаръци не е много читава.

Американски финансови анализатори изчислиха работната заплата на Дядо Коледа. По данни на компанията Insure, годишният доход на добрия старец за 2013 година трябва да възлиза на 137 795 долара, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от “Фокус”, а сега вече и от нас.

Високото месечно възнаграждение идва от факта, че Дядо ти Коледа има много задължения, които трябва да изпълнява.

Като специалист по трудовите отношения, той постоянно влиза в преговори със своите помощници, за което му се полагат 4931 долара. На плещите на добрия старец е и работата на детектив, защото всеки ден отделя по половин час, за да узнае как се държат децата, за да разбере дали да посети децата в коледната нощ. За тази работа Дядо Коледа получава още 733 долара годишно.

Той трябва да се грижи за своя главен помощник – елена Рудолф. Дядо Коледа трябва да се увери, че и Рудолф, и останалите ще бъдат напълно готови да обиколят света, за да оставят на всички деца подарък. С Рудолф добрият старец се занимава по два часа на ден, за което трябва да получава 4219 долара.

За проверяването на списъка на подаръците и писмата с детските желания трябва да получава 529 долара. За 24-часовия полет на шейна от Северния полюс до децата и обратно белобрадият старец получава 619 долара.

Кефи ли те?

Най-харесваната снимка в Instagram за 2013

Печена пуйка на Ламборгини (СНИМКИ)