in ,

Як бизнес: Съвети за новите в затвора

prison

Един от най-новите и процъфтяващи бизнеси в САЩ е Prison Consulting. Ех, колко хубаво звучи на английски език.

Това е вид услуга, която се предлага на току-що осъдени затворници. Те биват консултирани от други затворници, но със стаж зад решетките за това как да се държат, какво да говорят и какво да правят в зандана, за да са сигурни за благото и живота си. По този начин новопостъпилите могат да получат ценни уроци, които да им помогнат, докато излежават присъдата си.

Eдин от ветераните в този дaлновиден бизнес е Франк Суини, който е лежал в цели 17 федерални затвора зад Океана. Няма как да го уплашиш, даже нишесте ванилия с гола софийска вода да му сервират…

Той обяснява на своите клиенти, повечето от които са мъже над 40 години, да не да се притесняват от изнасилване в затвора, защото от времето, когато са надхвърлили трийсете, са загубили момчешкото си излъчване. Представяш ли си, брато? Убеждава ги, че всичко е окей. Ние не можем да си позволим да ти говорим така. За нас е важно да си жив и здрав и ако ходиш в затвора, задължително да ти прекарат уайфай, че да четеш Brato.bg.

Той ги предупреждава още да стоят настрана от затворническите банди, наркотици, както и да бъдат избягвани спорове като погасяване на заеми. Франки съветва как клиентите му могат да получат по-добро легло – като симулират епилепсия. Други негови съвети включват психични заболявания с цел да се издейства лична килия и тежък артрит, за да получават осъдените по-лека работа.

За Софийския централен затвор не знаем дали ще минат тези номерца, но винаги може да се експериментира.

Кефи ли те?

В Италия казват на Дедо ти Коледа – Бабо Натале. Виж пълната карта с имената му

Най-добрите 100 екшън сцени в 9 минути (ВИДЕО)