in ,

“Випуск 92” разкрива тайната на успеха в Юнайтед

co92_1080

Ако си фен на Манчестър Юнайтед, следващите редове ще те грабнат със сигурност. В началото на декември по кината в Англия тръгва документален филм за „червените дяволи” и в частност за една от най-талантливите им генерации.

„Випуск 92” разказва за шестима таланти на тима, които в последствие се превърнаха в емблематични играчи, а някои и в живи легенди. Райън Гигс, Дейвид Бекъм, Ники Бът, Пол Скоулс и братята Гари и Фил Невил ще участват в лентата на „Унивърсъл”, разказвайки за подвизите с екипа на английския колос.

Във филма ще бъдат представени седем години от тяхната кариера на „Олд Трафорд” и в частност от спечелването им на ФА за младежи до драматичния успех в Шампионската лига през 1999 г. срещу Байерн. Историята се фокусира върху тях, защото те успяха да сбъднат детските си мечти – да играят за Юнайтед и да печелят куп трофеи.

В лентата ще участват и звезди като Зинедин Зидан и Ерик Кантона, както и наставникът на въпросните играчи при юношите – Ерик Харисън. Продукцията пък се заснема от братята Търнър. Именно единият от тях- Гейб – разкрива и подробности от снимачната площадка.

Manchester United Youth Team - FA Youth Cup Winners

„Най-лесно бе да се работи с Бекъм. Човекът е завършена легенда. При част от снимките, които правихме вечерта, той се появи с широка усмивка на лице. Попитах го какво се е случило, а той отвърна, че е работил над сцените. След края на снимките ме попита „Искаш ли да ти взема бира?”.

“Понякога в нашия свят хората, които са високо в йерархията, не обичат да говорят с останалите, но той беше толкова отзивчив и добър”, допълва Гейб Търнър.

Той дори разкрива, че във филма шестимата играчи ще бъдат видени по начин, по който не са били виждани до сега.

„Моето време с тези играчи в Манчестър Юнайтед бе най-специалното в кариерата ми“, обясни самият Бекъм. „Ние имахме различно минало, пораснахме като семейство, играейки заедно през различните стадии,  искайки да бъдем успешни.“  „Накрая това, което постигнахме, бе извън най-смелите ни мечти. Наслаждавах се на правенето на този филм, събирайки се пак с момчетата и говорейки открито за нашето време заедно.“

Къде са те сега:

Manchester-United-Class-of-92-then-and-now

Райън Гигс

Единственият футболист, който все още играе. Той спечели до момента 13 титли във Висшата лига. На 29-ти ноември навършва 40, но въпреки това обмисля да продължи договора си с „червените дяволи” за още един сезон.

Ники Бът

Първият, който окачи бутонките. Направи го през 2004 г, сега води юношите на Юнайтед до 19 г.

Дейвид Бекъм

Отказа се това лято на 37 в мач за своя ПСЖ. Има свой отбор в МЛС и вече започна снимки и в Холивуд.

Фил Невил

Отказа се от великата игра през май тази година. След прекараните 8 г. в Евертън влезе в щаба на Дейвид Мойс, който наследи сър Алекс Фъргюсън.

Пол Скоулс

Отказа се за втори път в края на миналия сезон. Сега е наставник в школата на Юнайтед.

Гари Невил

Сложи край на кариерата си през 2011 г., записвайки над 400 мача за Манчестър. В момента е ТВ водещ на Острова.

Кефи ли те?

Некъв гад сгъва тефлонов тиган като два лева в гъдулка (ВИДЕО)

Американци се опитват да обозначат държавите на картата на Европа