in

А тия пият кръв от крава (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Пичовете от племето Сурма не могат да включат компютър и викат на мишката “котка”. Те не са гласували за великия вожд Пламен Орешарски и не са виждали айфон даже и на снимка. Но въпреки че са лишени от много неща, които за теб са даденост, брато, те могат разни работи, които ти навярно не можеш.

Едно от тези неща е да пият кръв от крава. Обитавайки югозападната част на равнините на Етиопия, те преживяват като отглеждат добитък. И са много добре, когато годината е плодородна. Иначе си ближат гъза за сол и захапват пердето.

Добитъкът е важен за племето Сурма, тъй като колкото повече говеда има даден стопанин от племето, толкова по-богат е той. За да може един мъж да се ожени, той трябва да притежава най-малко 60 говеда. Те се дават на тъщата като подарък. А защо пият кръв от крава ли? Защото има и сухи сезони, в които кравите не дават мляко. Тогава се точи кръвта.

Една крава може да даде кръв веднъж месечно. После й дават шоколади и пасти, за да се вдигне и я водят на сладкарница. Е, може би не, но все пак да предположим нещо…

Виж как се точи кръвта в това шокиращо видео. Предупреждаваме те да не ги гледаш, ако си по-чувствителен.

Кефи ли те?

На вниманието на Левски и ЦСКА: Уникален гол на 9-годишен (ВИДЕО)

Той катастрофира с 300 км/ч и оцеля (ВИДЕО)