in ,

Нещата, които се върнаха на мода

Rita

Странно нещо е модата! Точно си мислиш, че е отминала, а тя се връща отново с гръм и трясък. Добре де, за някои неща се чака повече време, но е доказано, че модата е новото добре забравено старо.

Нашето мнение е, че жените се обличат добре, за да могат да привличат мъжете, а привличат мъжете, за да могат да се обличат добре. Има логика, нали?

Ще ти представим списък с 6 неща, които срещаш всеки ден в метрото, дискотеката, на улицата, че и в гардероба си. Със същите тези неща са се киприли и твоите родители, но преди доста години!

Високи кецове и обувки с големи платформи

brush-footwear-converse-chuck-taylor-all-star-wiz-khalifa-roll-up-01

Една от най-новите моди са високите кецове. ОК, не е нищо ново, ама ние изоставаме бая с материала. Няма значение, важното е, че сега всички се захласват по червените кецове на Килата, а никой не си спомня, че и „Спайс гърлс” носеха подобни. Споко, тогава те бяха с обувки с високи платформи, украсени с най-различни дрънкулки. Но си приличат по стил!

Прочутите боти “Тимбърленд” също са актуални и тази година. Дизайнът им е вдъхновен от обувките на строителите – груби, с висока подметка и жълтеникаво-бежов цвят. Риана е почитателка на модела, а сред българските знаменитости актрисата Радина Кърджилова разходи такива в “Къртицата” тази пролет. Ние пък искаме да се разходим с Радина, ама както винаги никой не ни пита! Може и с Риана в краен случай.

Изрязани къси панталонки с висока талия

0f3bca412d50b9de_rihanna_shorts

Дама с пищни форми, изрязани панталонки с висока талия, съчетани с бюстие и шал на главата – типичен имидж от 70-те. Същата визия лансираха с фотосесия “Долче и Габана” през изминалата пролет. Ама как ги разбираме само, а?

Изрязаните шорти създават ретро вид. Могат да се съчетаят както с раздърпан пуловер, така и с елегантно бюстие и кръстът да остане гол.

За пример пак може да дадем Риана. Пак. Но няма да го направим!

Очила с котешка форма

cat-eye-sunglasses

Котешките очила – отличителен аксесоар за стилните дами през 50-те и 60-те години на миналия век. Ние рядко излизаме със стилни дами! По-често попадаме на такива, които пият бира и си бъркат в пъпа, вадейки от там финтифлюшки!

Въпросните очила се завърнаха още преди две-три години, но продължават и този сезон да се купуват като тамагочи в края на 90-те. Наподобяват котешко око – издърпани нагоре и заострени в двата края. Били са измислени, за да подчертаят женствеността на дамите, придавайки по-фатален овал на лицето с нестандартната си форма. Това ни го каза Юми Реджеб! Много ги разбира! Супер актуални са рамките за очилата с диптър в тази форма. “Шанел” и “Рей Бан” са едни от малкото, които взеха под внимание тази тенденция. Бау, бау!

Ние носим очила само след голям запой! Тогава са просто задължителни!

Докторски чанти

 

metro_doctors_bag_black_polyester_607_480

Когато в миналото лекарите са правили своите посещения по домовете, са носели със себе си чанта под формата на тумбесто куфарче, в която са съхранявали своите работни принадлежности. Марли, реванол и капути са се разхождали в тях, но сега модата е малко по-различна. Да, капутите още са вътре, споко!

Този модел сега се появи и сред дамските аксесоари. Вариантите на “Фурла” са точно в тази форма, но украсени с пъстри принтове и лъскави декорации. Кич е, но е готино, кво!?

Масивен часовник

timthumb.php

Виждаш мъж с нещо голямо на ръката и се чудиш дали това е водомер или часовник. Именно за това се опитваш да провериш, питайки го „Знаеш ли колко е часът, брат?”, а той ти отговаря „Да, знам”, и те подминава! Тъпо. Но пък можем да потвърдим съмненията ти – да, това е часовник. Просто такава е модата! Стига сме носили Q&Q! Нашият е от тези електронните с елка, разбира се. Смятай.

Райета и камуфлажен принт

Райето в черно и бяло периодично намира място в дизайнерските колекции. Нещо като на Ранърса, ама без космите! Ако си мислиш, че като отидеш с фланелка на Локо Пловдив в дискотеката ще си модерен, недей! Бъркаш се! И нас ни кефят този сезон, ама пак казваме – Н Е Д Е Й! Говорим за нещо по-стилно…

Ако имаш по-широк ханш или голям бюст, в никакъв случай не слагай хоризонтално райе, защото то ще те разшири още повече. Това ни каза г-н Кавали преди време! Ми даааа бе! Същото важи и за нисичките дами. Вертикалното райе ще те издължи оптически и ще създаде усещане за по-строен силует.

Кефи ли те?

Този направи забивка, счупи коша и сцепи горната си вежда (ВИДЕО)

Иновационно: Тоалетна за всеки задник (СНИМКИ)