in ,

Няма шега: Мъж живее с жена си и нейния любовник

12

Мислиш си, че твоето семейство е странно, но си в голяма грешка. Ще ти отворим очите за нещо много по-страшно от това баща ти да ходи по една седмица за риба, въпреки че няма въдица.

Ще ти представим едно английско семейство, което ще ти изправи косите. Мария Бутцки е щастлива жена, защото живее под един покрив с мъжа си и… своя любовник.

Когато тя напуска съпруга си Поул заради друг, не подозира, колко много ще й липсва той. В същото време не може и без новия си любовник Питър Грумън. Именно за това хитрушата някак си успява да омая и двата „чехъла“ и да ги склони да живеят заедно. Всичко това се случва в Лондон, брато. Не е в Африка, нито в Близкия изток, а в една от най-модерните европейски столици.

13
Мария да си, ебати…

„Хората могат да ни мислят за странни, но аз обичам и двамата и не мога да избера само единия“, разкрива със сигурност задоволената Мария.

„Когато напуснах Пол, имаше голяма дупка в моя живот. Да не го виждам повече беше съкрушително, затова единственият изход бе да заживеем всички заедно“, признава още тя пред английския таблоид „Мирър“. Ако не вярваш, провери, брато, няма да се лъжем!

„Питър е страхотен човек. Когато Мария ми каза, че има афера с него, бях смазан. Но след като го опознах, видях, че имаме доста общо. Сега двамата ходим за риба и той е като сурогатен баща на децата ми“, втрещява аудиторията мъжът на Мария.

Странната тройца разкрива, че няма ревност под техния покрив и дори се чувстват като отбор. Този отбор ни прилича на националния ни, ама да не подхващаме сега темата.

Е, другият път, когато кажеш, че вашите са луди, първо се сети за семейство Бутцки!

Кефи ли те?

Бекъм покори и Холивуд, участва във филм на Гай Ричи

Фен на Арсенал загуби къщата си след луд залог