in ,

5 невероятни истории в стил „Hangover”

the_hangover

Всеки е имал своите луди пиянски вечери. Едни по-луди, други по-семпли. Ние ще ти представим пет истории в стил „Hangover”. Точно така, онази яка комедия, която пускаш всеки път, когато каниш момиче във вас, за да я предразположиш.

Ето и историите…

Да объркаш контейнер със стаята си

hangover_6-container

Случвало ли ти се е така да се напиеш, че като се събудиш да не знаеш къде се намираш? На нас също, но не е колкото на въпросния ни герой.

Китаецът Цзян Ву може да се похвали с един от най-лошите махмурлийски дни. Той се буди в контейнер, който всеки момент трябва да бъде натоварен за САЩ. Някак си Ву успява да сбърка огромното метално съоръжение със своята стая. На сутринта установява грешката си и истерично започва да звъни на приятели и полицията, за да го спасят.

В същото време на пристанището се готвят да качат вече запечатания контейнер на кораб, който в следващите две седмици ще плава за Лос Анджелис.

В крайна сметка Ву бил спасен в последния момент, но историята му е увековечена.

Той се събуди без мъжественост

hangover_5-no-penis

Изгубил си ключовете и си мислиш, че това е най-тъпата ти пиянска изцепка? В сериозна грешка си, брато, защото има далеч по-лоши истории.

Доминиканецът Жералдо Рамос се събужда без пенис след пиянски маратон. 64-годишен мъж от Сантяго трябва да бере срама и пред местна телевизия, която отразява неговата трагедия. Той няма спомен да е губил мъжествеността си, докато свидетели не разкриват, че са го забелязали на гарата, където той е бил нападнат от куче. Сега Жералдо трябва да носи катетър и да се възстановява в дома си.

Заспал в Норвегия, събудил се в Швеция

hangover_3-oslo-to-sweeden

Норвежки пийняк, чиято самоличност не се разкрива с основание няма късмета на китаеца Ву. Въпросният скандинавец заспал в колата си, която била паркирана в Осло, Норвегия. В последствие превозното средство му е задигнато заедно с него от две жени, които карат до Гьотеборг, Швеция. Там те го изхвърлят от собственото му возило и го оставят да се проклина за пиянската вечер.

Човекът все пак се обадил в полицията, за да съобщи за престъплението. На следващия ден, докато се разхождал до гарата, за негов късмет забелязва колата си. Полицията арестувала двете жени, а нашият пич поел обратно за Норвегия.

Безплатен ренген

hangover_9-body-scan

И отново норвежец е главно действащо лице в следващата история. И този път той е анонимен и ни кара леко да се съмняваме, че става въпрос за един и същ. Подай виното там!

Сънародникът на Торе Андре Фло пристигнал пиян на летище в Мексико, където заспал заедно с куфарите си на конвейерната лента. Той се возил така до рентгеновото сканиране, където било установено, че има проблеми с черния дроб! Може би не, но в крайна сметка човекът бил събуден от местните власти, които меко казано били бесни от детинската му постъпка.

 Един без к*р, друг – с два

hangover_4-penis-leg-tattoo

За разлика от доминиканския нещастник, който останал без член, сега ще ти разкажем за друг, който се събудил с два.

Шведът, известен като Джоел, установил след тежък запой, че има нов татус. Той е на крака му и изглежда така, сякаш е нарисуван от дете в неравностойно положение.

След като връща лентата, 27-годишният мъж си спомня как в изблик на пиянска лудост решава да украси един от крайниците си. Това става в заведение за бърза закуска, където той на висок глас пита дали има някой татуировчик, който е готов да го приеме на мига. За късмет или не такъв наистина има и той му записва незабавен час.

Въпреки проблема, Джоел признава, че не се сърди на художника, тъй като сам е пожелал това. Честито, Джо!

Кефи ли те?

Кажи честно: Куриозен автокош (ВИДЕО)

Изобретение: Робот печели винаги на „Kамък, ножица, хартия“