in , ,

Един по-различен концерт

bobi3

Има събития, които си заслужава да бъдат посетени и такива, които не са от важно значение. Ще ти разкажем за един концерт, който влиза в графа „добро дело“. Знаем, че си добър човек и за това те каним на концерта „Да помогнем на Боби“. Ще попиташ кой е Боби? Той е наш приятел, младо момче, което имаше и продължава да има своите мечти и цели в живота. За съжаление тежка катастрофа го прикова на легло и сега има нужда от операция в Русия. Знаем, че често попадаш на подобни истории, но ни се иска да удариш едно рамо на нашия приятел.

Боби наистина е голям пич и има една мечта- един ден да тича след децата си. Към момента това е невъзможно, но силната му воля е на път да го изправи отново на крака.
За да го подкрепят в този тежък момент на една сцена ще излязат някои от най-известните изпълнители у нас, които всеки ден слушаш и гледаш по телевизията.
На 07.11.2013 (четвъртък) в клуб SUGAR, ще се състои благотворително парти в помощ на Борис Христов. За ръката на Боби ще се хванат Rudi, Duli,Muden и Kukusheff, Klavdiya, T.H.A. и Тото, Михаела Филева и VenzY, Young BB Young, Lexus, Играта, Боби Ваклинов, Jahmmi Youth, Скандау, Печенката и VS Dance – с една единствена цел – да вдигнат Боби на крака. DJ Shoma, DJ Bugs и DJ Mr.V. ще се грижат за доброто настроение на всички със качествена музика.
Каним те най-любезно да дойдеш да пиеш една бира и да се запознаеш с Боби. Обещаваме, че ще си изкараш супер!

1381583_698834430129761_57888985_n

Кефи ли те?

Даваме шише ракия за 2 познати мача

Възобновяват дербито Селтик-Рейнджърс в подкрепа на Стенли