in ,

Мая Манолова – претендент за титлата на Кличко

1354868018_256

Световният шампион по бокс Владимир Кличко се чуди с кого да се бие. Ми да дойде в Студентски град, бе!

Не, нема смисъл, брато, ще вземе да роди, с тоя голем нос, дето има, студентите от НСА нема да имат пропуск. Нека оставим украинеца сам да си избира претенденти за титлата, както го прави години наред. А? Аре кажи, че тва не е хитро?! Сигурно взима записите от Евроспорт и по цял ден ги гледа, не спи и анализира, избирайки си най-удобния претендент. Най-нискък, най-слаб, най-грозен, най-бавен.

ca129b9ac4129b8147b1a8394f89fd1eНаскоро боксьорът Владимир Кличко заяви, че ще обяви следващия си съперник. Демек обмисля кой е най-зле, а ние тръпнем в очакване, гризейки ноктите си, захапали сме и пердето. Но тъй като сме сигурни, че украинецът ползва главата си само за близък бой, помислихме вместо него. Готови сме със списък от евентуални противници. Сред тях не е Кубрат Пулев. По никакъв начин не искаме да затрудним Кличко с нашето момче.

Припомняме ти, че Кличко победи Поветкин в последния си мач, взе няколко милиона долара, запази шампионския пояс и не спира да пие коктейлчета в най-вървежните заведения в Украйна. Боли го патката за останалата част от човечеството.

Ето и списъка с предлаганите от нас противници за следващия боксов мач на Владимир Кличко:

Мая Манолова

Ще се получи мъжки сблъсък, а изходът е непредвидим. За съжаление на Владимир Кличко, Мая Манолова в последните седмици демонстрира своята близост пред фотографите не с друг, а със самия Евгени Минчев. Така че, Владко, да знаеш – болката е малка, срамът е голям.

Мая Манолова е овладяла до съвършенство вербалните ъперкъти. Може да изнерви и човек, изпил 2 шишенца от хапчетата на д-р Тошков – ония зелените, дето действат на нервите успокояващо. На Кличко ще му се наложи да влиза в клинч често, защото човек трябва да държи приятелите си близо, но враговете още по-близо.

Бабка от градския транспорт

Човек рано или късно си взима карта от СКГТ.

Това предложение няма нищо общо с Мая Манолова, макар че след няколко години ще трябва да изтрием едно от двете предложения, защото ще се препокриват.

Кличко ще бъде доволен от такъв сблъсък. Бабката има подагра, шум в ушите, диабет, артрит, но и чанта, с която може да го опъне зад вратлето. Боксьорът ще бъде затруднен от това, че бабето постоянно ще го гледа мръсно и ще го хока да си сменят местата на ринга. А когато седне в своя ъгъл, тя ще отиде при него, ще се загледа в публиката и уж говорейки на себе си, ще каже: “Не ги е срам тия младежи! Аз стара жена тука права ще седя!” И тя не знае какво означава “права да седя”, но е привърженик на морално-етичните норми и неписаните обществени закони, които казват, че ако имаш две ризи, трябва да дадеш и трите на възрастен човек.

Главен редактор на жълт вестник

Жълт вестник.

Голям кеф ще ни направи този бой. Искаме да видим и главния редактор на жълт вестник далеч от бюрото и лаптопа, за да сме сигурни, че столът не се сраства с гъза му. На ринга срещу Кличко ще си проличи дали жълтият журналист наистина има въображение. Интересно е и колко може да държи на бой. За да бъде сигурен украинският боксьор, че няма да бъде написана нито една помия за него, ще трябва да държи на разстояние редактора. Без клинч, без приближаване, за да не се събудим на другия ден със заглавие във вестника: “ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ НА КЛИЧКО САМО ЗА НАШИЯ ВЕСТНИК: АЗ СЪМ ЖЕНА”. Интервюто ще е било дадено на ринга в деня на мача само от размяната на две-три реплики, украинецът изобщо няма да е разбрал, че дава интервю. Накрая ще се окаже, че редакторът е объркал “Ти си” с “Аз съм”, но тия пусти чужди езици ебаха майката на журналистиката. О, йе.

Зам.-главен редактор на жълт вестник

Сейм шит. Залагаме си сайта, ако зам.-главният издържи до втория рунд.

Водещ на ново предаване по телевизията

murgash

Не е трудно да се намери. Трудно ще е да се избере кой точно – просто кандидатите са много. Спокойно може и да е актьор, който се снима в сериали по всички български телевизии. Аре да прочистим малко тоя ефир, а?!

Водещите на предавания, както и актьорите, са завършили НАТФИЗ. Това с положителност означава, че ще могат да влязат в роля. В ролята на боксьор. После в ролята на нокаутиран боксьор. Накрая в ролята на лежащ в болница. Ех, животе, за теб направил бих всичко. Летял бих извън ринга от удар в брадичка, бих влезнал с еленски на Влади Кличко, самичък бих търсил в простора далечна планета.

Гладен бежанец

siriiskiqt-prezident-bashar-asad-e-pokanen-v-iran_8360
Башар. Нема нищо общо с Башар Рахал и Явор Бахаров.

Ще му бъде осигурен неописуем експириънс. Ляв прав, ъперкът. Даже му е много. Но ако на Кличко му стиска, ще излезе в боя, след като е ял 5 дни солети “Хрус-хрус”. Аре да го видим тогава. Предлагаме на правителството да приеме такъв закон срещу бежанците, щом са проблем: който бежанец оцелее срещу Кличко, взима българско гражданство. Накрая босът на нивото ще е самият Башар Асад, чиито обувки ще останат сираци во веки веков.

Самостоятелно

Да се бие сам със себе си. Така Кличко ще бъде победител със сигурност. Нали това иска? Да се пуска и с брат си, двамата ще се разберат за крайния изход на срещата и пак Кличко ще бъде победител. Те тва е да си нагъл.

Кефи ли те?

Течен сапун с ухание на бекон

Луди снимки от метрото