in , ,

Тонката Бандерас – продуцент на анимация

Justin i ricarite na chestta_plakat

Антонио Бандерас влиза в ролята на продуцент в анимацията “Джъстин и рицарите на честта”. Ние не знаем кой по дяволите е Джъстин, но знаем кой е Тонката Бандерас. Знаем също, че щом той се е заел с нещо, то ще стане по най-качествения начин.

„Търсихме класическа история, която включва ценности като лоялност, чест и постоянство, в един свят, пълен с абсурдно строги забрани. В нея, разбира се, се появява и един романтичен и смел герой“, коментира Бандерас, който озвучава и един от героите в продукцията. Няма съмнение, че се справя добре, спомни си само “Котаракът в Чизми” и поредицата “Шрек”, където Тонката разцепи.

Ето как нашите приятели от Форум Филм България описват анимацията на Бандерас:

На пръв поглед плах и нескопосан, главният герой в анимацията – Джъстин – още веднъж доказва, че смелостта не се крие в доспехите, а в сърцето. Заедно с красивата Талия той поема по пътя на отдавна забравените средновековни рицарски традиции. Двамата ще се изправят срещу сър Хераклио и неговия довереник Сота, за да направят на пух и прах нелепите забрани в кралството и ще докажат, че силата на мечтите може да победи дори най-многобройната армия.  Джъстин е мил, внимателен, приятно непохватен и… решен да се сражава с всички чудовища на света, за да промени живота си. Той живее в кралство, където властват бюрократите и няма място за рицарски постъпки. Мечтата му е да стане един от Рицарите на честта, какъвто е бил дядо му, но баща му Реджиналд – главен съветник на кралицата – държи синът му да тръгне по неговия път и да стане адвокат.

След вдъхновяващо посещение при любимата си баба и сбогуване с предполагаемата си възлюбена Лара, Джъстин напуска дома си и решава да стане истински рицар. По пътя среща красивата и енергична Талия, чудат вълшебник на име Мелкиадес и красавеца сър Клорекс. На негова страна са и тримата монаси Блюхер, Легантир и Браулио. Със своите наставления и уроци, те го обучават и подлагат на изпитания, част от древна програма на Рицарите на честта.

Макар че е неочакван кандидат за рицарско звание, Джъстин ще трябва бързо да се научи да бъде герой. Когато прокуденият бивш рицар сър Хераклио и армията му се завръщат и заплашват да унищожат кралството, негова е задачата да се справи с неочакваната заплаха.

Става ли за възрастни? Да.

Ще се смееш ли? Яко.

Ще изглеждаш ли тъпо, че си отишъл на анимация? Не.

Ще направиш ли лошо впечатление, ако се опиташ да вкараш в киносалона патронче водка? Да.

“Джъстин и рицарите на честта” идва на 3D в кината през януари 2014 година. Още любопитна информация и материали за него можеш да намериш, брато, тук.

(7) Justin & Legentir

(4) GOAR1100

(1) 10

Кефи ли те?

Шише ракия за точна прогноза на ЦСКА-Левски!

Синан Сакич на екс пред Brato.bg: Изпил съм океан от алкохол