in

10 брутални убийства навръх Хелоуин

91

Наближава американският празник Хелоуин, който набира все по-голяма популярност и у нас. До момента си го свързвал единствено с филмите, костюмите и лакомствата, но ние ще ти покажем тъмната страна на този празник.
Това са историите на 10 души, които са намерили смъртта в деня на Вси светии.

halloween-murders-1

1. Тони Бадглей – 7-годишното лапе е застреляно в Лас Вегас през далечната вече 1994 г. Детето е било в компанията на майка си и леля си и са обикаляли по къщите, за да събират лакомства. Изведнъж на пътя им се изпречва мъж с качулка и пистолет, който започва стрелба. Малкото момченце е убито, докато неговите роднини са ранени, но оцеляват.

halloween-murders-2

2. Лесли Мазара и Адриан Инсония намират смъртта си 10 години след първата случка. В същата нощ, след края на раздаването на лакомства в Напа Валей, те стават част от брутална трагедия. Лесли и нейната съквартирантка са убити от Ерик Къпъл, който е сгоден за тяхна приятелка. Причината за кървавото деяние е пристъп на психоза.

halloween-murders-3

3. Карл Джаксън е поредният пострадал на въпросния празник. През 1998 г. той е застрелян в главата, след като възниква кавга с местни тинейджъри, които започнали да хвърлят яйца по колата му. Определено номерът им е бил гаден!

halloween-murders-4

4. Марта Moкслей е на път да пристигне на парти в къщата на съседката си по време на Хелоуин през 1975 година. Тя никога не го прави, след като е пребита до смърт в двора й. Намерена е мъртва до едно от дърветата.

halloween-murders-5

5. Убийците от Пасадена. Членове на бандата убиха невинни хора в Калифорния по време на празника през 1993 г. Трима тийнейджъри загинаха, а други други трима бяха ранени. Полицията подозира, че е отмъщение за убийството от конкурентна банда, но те сбъркали децата.

halloween-murders-6

6. Питър Фабиано също си отишъл от този свят през далечната 1957 г. по време на тържествата. Той отворил вратата при едно от почукванията, очаквайки поредната доза хлапета. Вместо това бил прострелян в гърдите от жена лесбийка, която била влюбена в жена му. Фак ю.

halloween-murders-7

7. Следващата история е сравнително прясна. Дейвън Грифин отива в църквата по време на Хелоуин през 2010 г. Когато се прибра, той попада на съкрушителна гледка – брат му, майка му и семеен приятел лежат мъртви у тях. Установено е по-късно, че са умрели от удар с тъп предмет, нанесени от сина на семейния приятел, който е от предишен брак. Той страдал от психични заболявания.

halloween-murders-8

8. Година по-късно се отбеляза краят на младата Тейлър ван Дийст. Тя е пребита брутално на път за вкъщи от парти. Починала от нараняванията, преди да успее да посочи своите нападатели. Полицията арестува Матю Форестър и баща му Стефан за престъплението.

halloween-murders-9

9. Тимъти О`Брайън. Когато родителите ти кажат, че трябва да проверят лакомства ти, трябва да ги послушаш. Tимъти умира на Хелоуин през 1974 г., след като е отровен с „Pixie Stixx.“ Убиецът? Собственият му баща, който има парични проблеми и иска да получи пари от застрахователна компания за смъртта на сина му. Колко жалка история!

halloween-murders-10

10. Роман Наваро е бил тиха филмова звезда. Убил жестоко от двама млади мъже през 1968 година. Проблемът е, че е имал афинитет към млади момчета. Наваро е намерен гол със завързани ръце с електрически кабел. Инициалите “Н” и”З” са били издълбани на врата му.

Кефи ли те?

Ланс – стриптийз с купчина кокаин

Течен сапун с ухание на бекон