in ,

Анн Джи нави brato.bg за фитнес: За да влезеш във форма със секс, трябва да го правиш всеки ден

Тя е секси, талантлива и искрена, брато. Да, все такива хора намираме за интервю, не можеш да се оплачеш.

Освен всичко останало, тя е световна фитнес шампионка, R&B певица и модел, ама не от ония класическите, за които се сещаш, а истински професионалист със сериозен капацитет и отговорно отношение пред камера. Тя е Анн Джи – онова предизвикателно момиче, което много мъже са пожелавали, защото така би трябвало да изглежда перфектната жена – да знае какво иска, как да го постигне, но и да се поддържа по такъв изключителен начин.

Анн Джи споделя пред Brato.bg за нейното лято 2013, за поддържането на фигурата, за отношението между мъжете и жените. Говорим с нея и за секс. Има какво да прочетеш в този материал.

1238052_745328135483264_157835171_n

– Здравей, Анн Джи! Виждаме от последните ти снимки, че се храниш правилно, но какво ново около теб? Къде и как прекара лятото?

Здравейте! Моето лято беше изпълнено с много пътешествия, приключения и професионални ангажименти. Прекарах няколко седмици в Св. Влас, където пеех в най-актуалната дискотека – “Рококо”. Пътувах до Хърватска заедно с фешън шоуто Сикрет Гардън, за да участваме на най-известния диджей фестивал в Европа “Евро Сплит”. Единствената ми почивка беше само 3 дни, които прекарах с моя приятел в Родопите на екстремен туризъм.

– Как се поддържаш такова хубаво тяло – повече секс или повече фитнес?

Хаха! Интересен въпрос! По принцип би могло да се поддържа фигурата и със секс, но интензивността му трябва да е максимум обороти и с продължителност минимум един час, за да има минимален ефект върху фигурата ви. И разбира се трябва да е всеки ден. Като френската любов и бавният секс няма да имат никакъв ефект върху фигурата ви. Най-сигурното средство е фитнесът!

– Как се става световна шампионка по фитнес? Какви други награди и отличия имаш? Ние наскоро спечелихме Олимпиада по  органична химия, но това е една друга тема!

Световна титла се печели с много упорит труд в течение на дълъг период на подготовка. Многократна шампионка съм на България, с множество международни титли, трета на Мис Олимпия нейчърал в Сан Франциско, Калифорния, и от миналата година първа във света в категория Фитнес Фешън на състезанието, провело се в Италия.

– Кой трябва да има по-хубаво тяло – мъжете или жените? Страшно ли е, ако имаме бирено коремче? Или некво друго коремче, ама коремче? По колко пъти трябва да тренираме седмично, за да влезем във форма?

Както жените, така и мъжете е хубаво да се поддържат. Важно е човек да се чувства здрав и силен и да се харесва. С възрастта е все по-трудно да поддържаш перфектна форма, но здравословното хранене и спорт са задължителни, ако искате да сте здрави. Препоръчително е да имате изминати 10 000 крачки на ден, а дали ще спортувате в зала или сред природата, няма никакво значение.

1239596_745328022149942_1720174122_n

– Какво разбираш под определението “силна” жена?

Силната жена на първо място е финансово независимата жена – с професия и достатъчно добри доходи, за да не се налага да прави компромиси в живота или да се унижава пред някого или някоя институция. За съжаление в това определение за силна жена се включва и безчувственост. Жената, която се влюбва, е слаба жена, чувствата те размекват и те карат да правиш компромиси. За мен истинската жена трябва да знае кога да е силна и кога слаба!

– Стига сме говорили за мускули! Разбрахме, че рисуваш. Ако се съблечем голи, би ли ни нарисувала приятните закръглени телца?

Хаха! Имам талант да рисувам от малка, майка ми и баща ми са художници. Рисунките върху голо тяло се наричат боди арт, но никога не съм пробвала.

– Така и така ще се събличаме, но преди това да попитаме – размерът има ли значение? Винаги задаваме този въпрос, защото имаме някакви комплекси.

Понеже не сте уточнили размера на кое, ще кажа, че предполагам че има значение. Аз лично никога не съм се оплаквала.

– Плашат ли се мъжете от теб? Често ли залагат на банални комплименти или има и романтични?

Като цяло съм забелязала, че мъжете ме харесват заради предизвикателното ми излъчване на сцената, но когато ме опознаят и видят, че съм едно добро и свястно момиче, губят интерес. За съжаление моите наблюдения са, че леките жени първи се уреждат в живота, а хубави и свестни момичета стоят сами.

– Какво ще пожелаеш на нашите читатели? По възможност нещо оптимистично, тъй като лятото свърши, а с есента идва и по-сивото настроение?

Пожелавам на всички читатели да са здрави, да обичат себе си и околните.

Още яки снимки на ann-g.com

Кефи ли те?

Гол след уникално заучено положение (ВИДЕО)

От глупав по-глупав 2 (СНИМКИ ЗАД СЦЕНАТА)