in

Жени се бият, коли се чупят (ВИДЕО)

Жени се бият, коли се чупят (ВИДЕО)

Времето е сдухано, брато, рано сутрин е, а пред блока моторна резачка реже от 7 сутринта. Хвърляме боб и правим магии дъжд да удави строителите пред блока. Дъжд няма. Да го еба. Тръшваме тела пред компа и търсим нещо, с което да се разведрим за старт на задаващия се тегав четвъртък.

Попадаме на видео, в което две приятно закръглени мадами се млатят. Това ще е. Предлагаме ти го и на теб, но първо ще ти разкажем сюжета на аматьорското видео, тъй като трябва да се оцени подобаващо. Равносметката общо взето е: две жени се бият, в боя на помощ се намесват кръстат ключ за автомобилни гуми и пожарен маркуч, а последствията са две счупени стъкла на коли. Само гледай.

Сцена първа

Две грозни се бият, а олигофрени се кефят. Русата обяздва червенокосата и я налага право в лицето.

Сцена две

Негро ги разделя за кратко. Червенокосата атакува, но отново е повалена от русата, която я налага с юмруци във фейса. Големият задник на червенокосата се показва. Ние сочим подигравателно с пръст.

Сцена трета

Русата взима кръстат ключ за гуми и заплашително го размахва. Русокосата отговаря с пожарен маркуч, като започва да налага кибиците, които се пръскат за секунди.

Сцена четири

Червенокосата чупи задния ляв джам на колата на русата с маркуча.

Сцена пет

Русокосата чупи предния ляв джам на колата на червенокосата с кръстатия ключ.

Бонус сцена

Съвсем нови лица. Някаква сърдита кифла бие едно напушено негро.

Кефи ли те?

Жесток бой между скейтъри (ВИДЕО)

Храни, които могат да избягат от чинията ти (ВИДЕО)