Жени се бият, коли се чупят (ВИДЕО)

Жени се бият, коли се чупят (ВИДЕО)

Жени се бият, коли се чупят (ВИДЕО)

Времето е сдухано, брато, рано сутрин е, а пред блока моторна резачка реже от 7 сутринта. Хвърляме боб и правим магии дъжд да удави строителите пред блока. Дъжд няма. Да го еба. Тръшваме тела пред компа и търсим нещо, с което да се разведрим за старт на задаващия се тегав четвъртък.

Попадаме на видео, в което две приятно закръглени мадами се млатят. Това ще е. Предлагаме ти го и на теб, но първо ще ти разкажем сюжета на аматьорското видео, тъй като трябва да се оцени подобаващо. Равносметката общо взето е: две жени се бият, в боя на помощ се намесват кръстат ключ за автомобилни гуми и пожарен маркуч, а последствията са две счупени стъкла на коли. Само гледай.

Сцена първа

Две грозни се бият, а олигофрени се кефят. Русата обяздва червенокосата и я налага право в лицето.

Сцена две

Негро ги разделя за кратко. Червенокосата атакува, но отново е повалена от русата, която я налага с юмруци във фейса. Големият задник на червенокосата се показва. Ние сочим подигравателно с пръст.

Сцена трета

Русата взима кръстат ключ за гуми и заплашително го размахва. Русокосата отговаря с пожарен маркуч, като започва да налага кибиците, които се пръскат за секунди.

Сцена четири

Червенокосата чупи задния ляв джам на колата на русата с маркуча.

Сцена пет

Русокосата чупи предния ляв джам на колата на червенокосата с кръстатия ключ.

Бонус сцена

Съвсем нови лица. Някаква сърдита кифла бие едно напушено негро.