in

“Jackass” се завръщат с нов филм (ВИДЕО)

"Jackass" се завръщат с нов филм (ВИДЕО)

Супер-дупер-групер-мега изтрещелите типове от “Jackass” се завръщат с нов филм, брато. Няма начин да не ги знаеш! Те са свръх идиоти, които правят болезнени неща за безплатния ти кеф. Безплатен, защото ще свалиш и този филм от Замунда, нали?

Четвъртият филм от поредицата на “Jackass” е със заглавие “Jackass Presents: Bad Grandpa” или просто “Лошият дядо”. Сюжетът е кретенски, дедо ти ще те разкърши от смех. Големият Джони Ноксвил играе ролята на изперкало 85-годишно старче, което обикаля САЩ със своя внук Джаксън Никол. Сам се сещаш какво ще правят. Двамата ще се забъркват в изключително комични ситуации, които, подчертаваме, ще са с реални хора, а не със статисти. Смятай за какво иде реч!

"Jackass" се завръщат с нов филм (ВИДЕО)

“Стана толкова смешно, че направо се получи нещо специално. Как избрах Джаксън Никол? Тъпото хлапе ме следваше на всякъде по снимачната площадка и ми тегли зверски шут в топките. Разклатих глава и си казах: “Това копеле трябва да влезе във филм”! И ето, че го направих! Той е избран от Бог”, разказва Ноксвил, който продължава да не е с всичкия си.

Филмът трябва да излезе на 25-и октомври, така че два-три дни след това ще теглиш от Замунда.

Наслади се на ударния трейлър, брато:

Кефи ли те?

17 години от покушението срещу Тупак (ВИДЕО)

Стенли, ти си Легенда