in

Най-скъпото приложение за телефон

Присмивал ли си се на онези книги, озаглавени „Как да изкарате един милион“? Установихме, че явно се купуват, след като попаднахме на интересен и доста иновативен начин за забогатяване.

Става въпрос за приложение за iPhone, което може да кандидатства за най-скъпото такова. То дори струва повече от самия телефон, а функциите му са нулеви.

Точно така, „I am Rich” или казано иначе „Аз съм богат“, е приложение, което струва 999.99 долара. Няма да го смятаме в левове, че ни мързи, но сам разбираш, че се равнява на близо два смартфона от висок клас.

Неслучайно в описанието му пише, че това е произведение на изкуството и няма как да е иначе, защото е уникално със своята простота. Срещу посочената сума скъпоценното приложение ти показва червен диамант… и нищо повече.

Ако си мислиш, че няма балък, който да се бръкне с близо 1500 лева, лъжеш се. Цели осем са тези, които могат гордо да носят татуировка на челото с надпис „Лузър“. Шест от тях са от САЩ, а останалите двама са от Европа, като силно се надяваме, че няма от България.

Един от прецакалите се все пак признава, че го е изтеглил погрешка, ама късно, брато. В последствие приложението е свалено от продажба, но някой все пак е на печалба с 8000 долара.

i-am-rich-iphone-app-review
Гениалното творение

Кефи ли те?

Крака или кренвирши (СНИМКИ)

На крачка от талисмана на Brato.bg и Balla