in ,

На крачка от талисмана на Brato.bg и Balla

Играта „Моето лято 2013“, организирана в партньорството на Brato.bg с луксозния магазин за бижута и талисмани Balla, е към своя край.  Остават броени дни до финала, а ако си ни изпратил снимка, то ти имаш шанс да спечелиш уникални награди.

Те са осигурени специално от Balla и ще бъдат за първите трима, които са събрали най-много харесвания. Участието е със снимка, запечатала момент от последните няколко месеца.

Напомняме , че още имаш шанс да направиш пълен обрат в играта и да се окичиш със златния медал, който ще ти осигури оригинална тибетска гривна с яспис, кварц и мънисто с цирконии. Направи така, че твоите приятели да ударят по едно рамо и да добавят по един лайк, който ще е изключително важен за крайното класиране.

00

Ако все пак останеш на почетната втора позиция във фотоконкурса, ще се сдобиеш с гривна с неонови перли Swarovski, кварц и кристали Preciosa. Нещо уникално.

За третия в класирането също е предвиден подарък. Отново гривна ръчна изработка. Талисманът бижу е с детелинка Swarovski и е против уроки, като носи и късмет, който ти е необходим, за да направиш онази голяма крачка в твоя живот.

1. Петя Николаева – 181 гласа

2. Йоанна Симеонова – 157 гласа

3. Марто Тодоров – 122 гласа

4. Ванеса Шипова – 69 гласа

5. Поля Спирдонова – 45 гласа

6. Цеци Александров – 41 гласа

7. Бояна Златанова – 34

8. Станислава Георгиева – 27

9. Мария Стефанова – 23

10. Веселка Борисова – 13

11. Васко Вътов, Ева Миньон, Мариела Петрова – 10 гласа

12. Ангелина Пищачева – 9 гласа

13. Хари Драганов – 8 гласа

14. Венцислав Йорданов – 6 гласа

15. Анита Стоянова – 5 гласа

16. Павел Евгениев, Руми Павлова, Даниел Котов – 4 гласа

17. Надежда Маркова, Димитър Костадинов – 3 гласа

Условията на конкурса

Изпрати ни най-яката снимка от твоето лято 2013 на електронната поща – editor[at]brato.bg или ни я прикачи в лично съобщение до фен страницата ни във Фейсбук. Ние ще я публикуваме, а тази снимка, която събере най-много лайкове до 31 август, ще донесе на своя притежател първа награда. Няма значение дали си бил на Бали, Бора Бора или в Кранево. Важното е да вярваш, че твоята снимка е най-добра и да ни я пратиш. Повтаряме: трите снимки с най-много харесвания печелят първите три награди. Не забравяй да ни напишеш имената си, къде е правен кадърът и адреса, на който да ти пратим евентуално наградата. Ще е за наша сметка, обещаваме.

0-

Кефи ли те?

Най-скъпото приложение за телефон

Холивуд – най-известният надпис в света