in ,

Какви коли карат звездите (СНИМКИ)

Знаменитостите не са от стиснатите. Те харчат мънги в името на имиджа си, а и да задоволят задниците си, които понякога са тъждествени на самите тях. Извинете, със знаменитост ли говоря или със задник?!

Колкото и да ги мразим, че имат пари и да им пожелаваме олио да ги попари всичките, те си правят густо и карат ебати яките коли.

Така например Майбахът на г-н рапъра Бърдмен струва 8 мил. щатски долара. Ако тези пари са в банкноти по 5 долара, ще трябва да наемеш поне три фирми за логистика, за да ги преместиш до сейвана на селото си. Бърдмен може да си позволи всичко, защото на година прави по 15 мил. долара. Той е бил част от групата Big Tymers, сега е с Лил’ Уейн и правят Янг Мани Кеш Мани. Ама колко да е янг този чичак, като е на 44 години?!

1
Майбахът на Бърдмен, отвратително як.

Шевролетът на Тейлър Суифт за нейния 18-ти рожден ден не отстъпва по гъзария. Той също е по поръчка, но певичката не му се изкефила и го дарила на сираци, докарвайки им масирани инфаркти от щастие. Тейлър има 4 албума и може да си позволи да спи до 12 ч. на обяд.

2
Тейлър Суифт така и не подкарала като хората тази чудесна машина.

Това Камаро СС пък принадлежи на друг милионер – Леброн Джеймс. Баскетболистът може и да не е по-добър от Божо Аврамов, но не кара Опел. Опел е прекрасна кола, но не върви кой знае колко добре в САЩ. Високият 203 см Леброн споделя, че колата му харчи много, но всичко зависи от това колко е палаво крачето му по гладките магистрали в Северна Америка.

3
Не се и съмнявай, че колата на Леброн е по поръчка.

Красивото Ферари 458 принадлежи на дебелата Ким Кардашиян. Тя е известна с това, че мъжът й се казва Кание Уест. Подобно на нашата Галена, името на Ким става по-известно с по*но клип, нежели с нещо друго. Евала, ние също мислим да си направим такъв и да си купим Ферари.

4
Ким Кардашиян може и да няма умения на шофьор, но това Ферари самичко ще я закара до родната й Армения. Аре прибирай се на село, Ким! Дедо ти старият Кардашиян те чака!

Една от най-ненормалните коли на рапъра 50 сент е този Роувър (отдолу). Заплашително голям и завидно стилен. За да кара този джип, Фифти трябва да е благодарен на д-р Енчев, шегуваме се – на Доктор Дре, а и на Еминем, които го откриват за шоубизнеса. Ако не са били те, Фифти да е бил някъде клошар. Все пак майка му го е родила, когато е била на 15-годишна възраст, на 12 започва да продава дрога, като завършва основното си образование в затвора. Те тва е да имаш късмет, брато.

5
Роувърът на 50 сент може да побере още поне петима от неговата махала.

Бентлито на Ники Минаж също ще ти отнесе кратунката. То е розово и няма да е готино да го караш, освен ако не си мека китка. Не й завиждай, тя е от Тринидад и Тобаго. Даже името й е Оника Таня Мараж. Баща й се казава Таня, разбираш ли, брато?!?!?

Ники Минаж има и други коли, като излиза винаги със съчетана коса по цвят с автомобила. Моля?!?

Рапърът Тайга притежава това красиво златно и рефлекторно Ауди Р8. Копеленцето е 89′ набор и има нещо виетнамско в него, защото едно от имената му е Нгуен. Нема за кво да му завиждаш на този пластмасов нос.

6
Ако ходи да се дърпа на Божурище, Тайга има реален шанс за първата тройка.

Джъстин Бийбър – Бибероната също се фука със суперавтомобил. Той кара този лимитиран Фискер Карма, който ако дойде у Враца, ще се разпадне от дупките. За кво ти е тва, бе?! Купил му го неговият мениджър за 18-тия рожден ден на Джъсти. На 12 години Джъсти участва в едно канадско “Кой е по-по-най” с тамошния Бате Енчо и става 3-ти. Майка му започва да качва клипове с него в Ютубе и така малкият клес добива популярност.

Тумбакът обича да влиза на ръчна в завоите, особено ако кака му Селена Гомес е до него.

Бозурестият рапър Т-пейн, който също е безумно богат, кара този Ролс Ройс Фантом. Започнал е да се занимава с музика на 3-годишна възраст. Супер скучна биография на един типичен музикант, който обаче не е свирил в духовия оркестър на Берковица.

8
Сам виждаш, че Т-пейн е паркирал колата си в дневната.

Сега се хвани някъде, че ще ти се завие свят. Фло Райда кара Бугати Вейрон с над 1000 конски сили. Базовият модел има 1001 конски сили, а рапърът го е поръчал със стотици коне отгоре. Нема смисъл да си мерите конете, твоят кон пърди и се оригва, а Фло Райда има цело стадо под капака.

9
Флo Rайда винаги държи на външния си вид и никога няма да го видиш с рошава коса, щото е на 33 г. и му е опадала от стрес и напрежение.

Кефи ли те?

Винаги си мечтал да видиш такъв бой (ВИДЕО)

Невъзможните предмети на Джузепе (УНИКАЛНИ СНИМКИ)