Екипът

Сайтът Brato.bg се пише от 3-ма действащи журналисти. Рошави и рунтави люде, но не са лоши. Преди да хванат перото и наравно с това да се хванат за палците, тримата са имали различна динамична съдба, движила се по криволичещите пътеки на разнородни професии и направления.

Двама от тях са играли футбол в долните дивизии, докато третият през това време е бил хамалин в бирена борса. Единият от футболистите има над 10 гола, а другият над 10 червени картона. Този с червените картони е бил наказан за побой над рефер, но това са страници от историята, които не бива да се повдигат, защото нали все пак живеем тук и сега, а миналото не е важно.

По-късно единият от футболистите кандидатства за офис асистент в погребално бюро. Това е истина, брато. Вторият футболист започва да си изкарва хляба като разтоварва авточасти от Китай. Другият, който играе мач като дете с увреждане, става пиколо в хотел и после се кандидатира за кмет и общински съветник на село, където претърпява жесток неуспех.

Макс и Филипао се познават от деца, а по-късно те се запознават с Валдес покрай журналистиката. Или по-точно покрай това, което тя представлява в България. Обединяват ги нередовните заплати и ядовете, затова поставят началото на Брато.бг – нещо забавно, по-скоро мъжко и за интелигентни простаци като тях.

За връзка с нас: 0888 909 453
e-mail: editor@brato.bg

Вашият коментар